Kennisbank

Toon alle >

Wat is een Alt tag?

Een Alt tag is een label die je meegeeft aan een afbeelding. De Alt tag bevindt zich in de HTML codevan de website en wordt ook Alt Attribuut genoemd. In dit label beschrijf je met de Alt tekst wat zich op de afbeelding afspeelt. Door Alt tags te gebruiken verbeter je de gebruikerservaring en is de kans om via afbeeldingen op je website gevonden te worden in de organische zoekresultaten groter.Ondersteuning nodig met Alt tags? Een Alt tag is niet hetzelfde als een Alt tekst. Weet jij het verschil?

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via het directe nummer +31(0)229 763 561 of stuur een e-mail naar info@semwerkt.nl.

De experts van Semwerkt staan voor je klaar!