Semwerkt viert tien jaar succes met workation naar Kroatië

Het jaar 2024 is voor Semwerkt heel bijzonder. Dit jaar vieren we ons tienjarig bestaan! De afgelopen tien jaar hebben we voor heel veel mooie klanten mogen werken, talloze bijzondere projecten gerealiseerd en onwijs veel waardevolle herinneringen opgebouwd. Het begon allemaal in 2014 toen Sun Semwerkt oprichtte. Sindsdien is er veel gebeurd:

Bij Semwerkt staat de kwaliteit van jouw online marketingcampagne voorop. Om die kwaliteit te waarborgen, is het belangrijk om stil te staan bij onze prestaties. Het vieren en erkennen van onze successen motiveert ons om door te gaan met het leveren van betere diensten voor jou en je bedrijf.

Om ons tienjarig bestaan te vieren, gingen we op jubileumreis naar Kroatië. Deze workation richtte zich op teambuilding en het laden en versterken van onze nieuwe missie en visie.

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

Geheimzinnige bestemming: Split en Hvar

Een half jaar lang hielden Sun en Robbert de bestemming geheim. Met hier en daar wat hints lieten zij ons raden waar we naartoe gingen. Eenmaal in de trein naar Schiphol kwamen we er - door middel van een puzzel waarbij we met zijn allen samenwerkten - toch echt achter: op naar Kroatië!

Onze reis begon in Split, een prachtige stad aan de Adriatische kust. We werkten in een inspirerende omgeving en genoten van de natuurlijke schoonheid. Deze nieuwe omgeving bracht ons team samen en stimuleerde nieuwe ideeën. De schilderachtige uitzichten en het warme weer zorgden voor een ontspannen sfeer, perfect voor diepgaande discussies en innovatieve denkprocessen.

Voor de laatste avond verhuisden we naar het eiland Hvar. Dit was de perfecte plek om te ontspannen en ons tienjarig bestaan te vieren.

Semwerkt 2.0: onze missie, visie en cultuurwaarden

Tijdens onze reis stond reflectie op onze missie, visie en cultuurwaarden centraal. Tijdens elke lunch en ieder diner deelden collega’s inspirerende anekdotes. We stonden extra stil bij wat Semwerkt betekent voor onze klanten, relaties en voor onszelf.

Samenwerking: alleen ga je sneller, samen kom je verder

Al onze klanten en relaties worden beschouwd als partners. Zonder hun input kunnen onze doelstellingen met betrekking tot campagnes, maar ook innovatie, niet worden gerealiseerd. Samenwerking draait om luisteren, respect en open communicatie om samen het gewenste resultaat te bereiken.

Betrouwbaarheid: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen

Bij Semwerkt is het belangrijk dat er volledig vertrouwen is, zowel tussen Semmers onderling als tussen onze specialisten en relaties. Er wordt een cultuur van open en transparante communicatie gekoesterd met duidelijke rapportages en inzicht in de werkzaamheden, kosten en resultaten.

Creativiteit en innovativiteit: elke dag een beetje beter worden

Voortdurende groei en ontwikkeling verbeteren niet alleen de online marketingresultaten die we voor onze klanten behalen, maar ook de werkcultuur binnen Semwerkt. We streven naar het constant vinden van nieuwe oplossingen. Geen uitdaging is te groot.

Klantgerichtheid: succes van de klant staat voorop

Het opbouwen van sterke relaties met onze partners is voor ons van groot belang. We streven niet alleen naar het voldoen aan verwachtingen, maar willen die ook overtreffen. Iedere keuze wordt gemaakt met het succes van de klant als uitgangspunt.

Passie: kwaliteit boven kwantiteit

De basis van Semwerkt is gebouwd op een passievolle mentaliteit. Onze Semmers zijn enthousiast over online marketing en willen zich constant binnen dit vak ontwikkelen. Daardoor zijn we altijd op zoek om innovatieve methodes toe te passen, die de kwaliteit van ons werk naar een hoger niveau tillen.

Teamactiviteiten: samenwerking en plezier

Naast de missie, visie en waarden richtte onze workation in Kroatië zich op teambuilding. Op de eerste avond organiseerden Melissa en Merel een spelletjesavond met twee teams: de jongens tegen de meisjes! Dit zorgde voor samenwerking met collega’s van andere afdelingen, die we anders minder vaak spreken.

De volgende dag verkenden we in groepjes van drie de omgeving in oldtimer-auto’s en verzamelden we hints om een puzzel op te lossen: "Semwerkt staat voor 1 2 3 4 in een 5." De oplossing vormde onze nieuwe missie en visie. Kun jij het antwoord al raden aan de hand van dit blog? Binnenkort zullen we onze nieuwe missie en visie met je delen.

Op zaterdagavond gingen we los in Carpe Diem, een populaire uitgaansgelegenheid. De volgende dag (zondag) genoten we van een welverdiende rustdag bij een strandtent. Zo konden we maandagochtend weer fris en vol nieuwe energie naar kantoor.

Het toekomstbeeld van Semwerkt: wat hebben we geleerd en waar gaan we naartoe?

Onze jubileumreis naar Kroatië gaf ons waardevolle lessen voor de toekomst.

Belangrijkste lessen en inzichten

Tijdens onze workation werd het duidelijk hoe belangrijk het is om voorop te blijven lopen met de nieuwste technologieën en trends. Daarnaast werd het belang van open en transparante communicatie opnieuw benadrukt.

Toepassing in dagelijkse werkzaamheden en langetermijnstrategie

De inzichten die we hebben opgedaan, worden nu al toegepast in onze dagelijkse werkzaamheden. We integreren AI-toepassingen zoals ChatGPT en Gemini in onze marketingstrategieën om de klanttevredenheid te verhogen en de efficiëntie te verbeteren. Onze open communicatie en samenwerking worden versterkt door transparante rapportages naar klanten.

Op de lange termijn richten we ons op voortdurende innovatie en groei. We blijven investeren in nieuwe technologieën en methoden om onze diensten te optimaliseren. Ons team wordt gestimuleerd om constant te leren en te groeien, wat leidt tot creatieve oplossingen voor onverwachte uitdagingen.

Heb je een online marketingpartner nodig?

Onze reis naar Kroatië heeft ons team dichter bij elkaar gebracht, onze creativiteit gestimuleerd en ons nieuwe energie gegeven om met frisse ideeën aan de slag te gaan. Kortom, we zijn er weer helemaal klaar voor!

Ben jij op zoek naar een gespecialiseerde online marketingpartner die de online zichtbaarheid van jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt? Neem dan contact met ons op via ons vaste nummer +31 (0)229 763 561 of via info@semwerkt.nl. Onze Semmers staan klaar om je te helpen met innovatieve oplossingen en deskundig advies.