Semwerkt bestaat 10 jaar!

Is het echt alweer 10 jaar geleden? 10 jaar geleden op deze dag werd Semwerkt opgericht door Sun Walenkamp. De eerste plannen voor ons bedrijf werden door Sun, aan de keukentafel, al een half jaar eerder gesmeed. Dat was in september 2013, waarna Sun in zes maanden tijd het bedrijfsplan af heeft gemaakt en kantoorruimte heeft gevonden. Op 22 april 2014 begon Semwerkt aan de Bierkade in Hoorn. Een bescheiden 25m² voor een bedrijf met grote plannen. Een bureau dat als missie had om ambitieuze ondernemers en ondernemingen te helpen groeien door middel van creatieve, innovatieve online marketing. Met als doel om van Semwerkt het beste online marketingbureau boven de rivieren te maken. Binnen een jaar sloot Robbert Rosdorff zich aan bij Sun en samen gingen ze aan de slag om alle plannen ten uitvoer te brengen.

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

Enthousiaste professionals

Sun en Robbert zaten vol ambities, die al snel te groot bleken voor de 25m2 die we in eerste instantie tot onze beschikking hadden. Er werden namelijk steeds meer enthousiaste professionals aangenomen, die uiteindelijk op 300m2 hun werkzaamheden uit konden voeren. En waar we begonnen met een bescheiden klantenbestand, daar begon ook dat steeds sneller te groeien.

De beste online marketingcampagnes

Onze missie, om voor onze klanten de allerbeste campagnes te maken, bleek aan te slaan bij een groot aantal bedrijven, die erop vertrouwden dat wij hen konden helpen groeien. We hebben ze geholpen om hun digitale aanwezigheid flink te versterken en zo een belangrijke bijdrage geleverd aan hun succes. Dat ging niet onopgemerkt, want we hebben door de jaren heen meerdere prijzen mogen ontvangen. Denk hierbij aan de WBG Groeiparelprijs op het Westfries Ondernemersgala, maar ook aan een tweetal NHN Business Awards. Ook werden we twee keer uitgeroepen tot het op één na beste online marketingbureau van Nederland en wonnen we maar liefst 5 jaar op rij de Gazelle Award van het Financieele Dagblad. Laatstgenoemde wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Er is nog meer ruimte nodig

De groei van Semwerkt was niet te stuiten, waardoor de ruimte aan de Bierkade te klein was geworden. Gelukkig werd er een prachtig nieuw pand gevonden aan de Willemsweg, eveneens in Hoorn, waardoor we sinds december 2022 750m2 tot onze beschikking hebben. Ruimte die ook wel nodig is, want inmiddels werken er bij Semwerkt alweer 30 enthousiaste Semmers! Deze professionals zetten zich in voor steeds meer klanten, met als doel om hen te helpen constant verder te blijven groeien.

Werken volgens een duidelijke visie

We werken hierbij altijd volgens een duidelijke visie, die erop gericht is om Semwerkt een toonaangevend en resultaatgericht bedrijf te laten zijn. We willen elke dag uitblinken in ons vakgebied en innovatieve, effectieve marketingstrategieën ontwikkelen. Deze stemmen we af op de unieke behoeften van onze klanten, die dit waarderen aan ons. In onze samenwerking met al deze bedrijven staan kennisdeling, transparantie, resultaatgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling centraal.

De toekomst van Semwerkt

Zo blijft Semwerkt ook altijd naar de toekomst kijken. Hoe kunnen wij onze klanten nog beter helpen? We houden hiervoor alle ontwikkelingen op ons vakgebied goed in de gaten. We bezoeken conferenties door heel Europa, sparren tijdens speciale bijeenkomsten met onze concullega’s en geven onze mensen volop de mogelijkheid om zich bij te laten scholen. Per slot van rekening zijn zij degenen waardoor ons bedrijf zo sterk heeft kunnen groeien. Om hen hiervoor te bedanken, nemen we alle Semmers begin juni mee op een onvergetelijke jubileumwerkreis! De locatie hiervan is, ook voor hen, voorlopig nog even geheim.