Hoera! Wij zijn Google Premier Partner

Toen we 2,5 jaar geleden begonnen, hadden we één doel: de beste worden in ons vakgebied. En dat gaat nog sneller dan we hadden gehoopt. We mogen ons nu Premier Partner van Google noemen. Dat heeft zo zijn voordelen! Maar welke?

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

Verstand van zaken

De Premier Partner Badge van Google krijg je niet zomaar. Daarvoor moet je aan kwaliteitseisen voldoen zodat je door Google erkend wordt als gecertificeerde AdWords-partner. Daarbij is onze expertise zeer belangrijk. Zo hebben wij alle Google diploma’s binnengesleept en zijn onze werknemers gespecialiseerd op alle vlakken van Google Adwords. Ook onze bedrijfsprestaties tellen mee: we groeien met de dag en hebben een stabiel klantenbestand die goed op peil gehouden wordt.

Als klant heeft u een streepje voor

Doordat we Premier Partner zijn geworden, kunnen wij u nog betere service bieden. Wij krijgen namelijk toegang tot waardevolle branche-informatie van Google en zijn als eerste op de hoogte van nieuwe functies en producten. Ook krijgen we optimale ondersteuning en bedrijfstrainingen.

Kiest u voor een Google Premier Partner, dan bent u er zeker van dat u te maken heeft met een bedrijf met verstand van zaken, die actief campagnes beheert en optimaliseert en professionele ondersteuning krijgt van Google. Wilt u graag weten wat wij te bieden hebben? Neem gerust contact op met onze specialisten.