Feest! 5-jarig jubileum in de sneeuw


De afgelopen 5 jaar is Semwerkt hard gegroeid. Ter ere van ons 5 jarig jubileum en om alle collega's nu eens écht te leren kennen, zijn wij afgereisd naar de Oostenrijkse bergen. In het kader van 'team-building', hebben wij elkaar helpen (vallen en) opstaan. Zowel op de piste als daarbuiten!
Enkele dagen geleden raceten wij nog van de bergen, vandaag zitten wij weer op kantoor en kunnen geen Jäger meer zien...

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

Amsterdam - Innsbruck - Sölden

Na maanden van voorpret was het zaterdag 19 januari dan eindelijk zover! Het team van Semwerkt verzamelde zich rond de klok van 5.30 op Schiphol. Precies om 6:50 werd vlucht HV6601 de lucht in gestuurd, bestemming Innsbruck. Na een korte vlucht van ongeveer 1 uur en 20 minuten streken we neer in Innsbruck om vanuit daar naar Sölden gebracht te worden.

In Sölden verbleven we in Gasthaus Jessica. Er is ons verteld dat dit chalet op een absolute A-locatie lag en dat het een prima uitvalsbasis was om de pistes en de après-ski tenten te bereiken. Er was niks aan gelogen, we hoefden alleen een (ietwat wankele) houten brug over te steken om de liften naar de piste te bereiken en tevens stonden we direct in het epicentrum van het feestgedruis.

Ook wij waren vooraf bang dat de vele sneeuwval in Oostenrijk onze trip zou gaan 'verpesten'. Niks bleek minder waar, de weergoden waren ons meer dan goed gezind. 4 dagen een strakblauwe lucht en heerlijk verse en goede sneeuw, gaf ons een uitje een meer dan fantastisch karakter.

Op de piste

Een gemixt gezelschap van ervaren- en beginnende skiërs stond elke dag vroeg op de piste om de eerste sporen te trekken in verse sneeuw. Dagelijks vermaakten we ons met verschillende afdalingen en tochten door het hele gebied. Het was mooi om te zien hoe de ervaren skiërs de onervaren skiërs hielpen. Een mooi voorbeeld van teamwork! Zo nu en dan ontstonden er toch wat groepjes, maar uiteindelijk zochten we elkaar toch altijd weer op om samen te lunchen en omdat het met zijn allen toch veel gezelliger is.

Bonte avond

Wat is een uitje zonder bonte avond? Voor een weekend waarbij soms tot aan huilen toe gelachen werd, was dit echt de kers op de taart. Door Sun en Robbert werden prijzen uitgedeeld in verschillende categorieën. Zo hadden we "de Koning van de Apres-Ski", "Speedy Gonzalez" en "Ski-talent"

Door Lisanne werd er een heuse Semwerkt-roast opgevoerd, waarbij iedereen er niet heel goed vanaf kwam. Uiteraard werd ze zelf ook niet vergeten en werd ze door Sun en Cees op de spreekwoordelijke grillplaat gelegd.

We zijn in de sneeuw een nog hechter team geworden dan we al waren en alle neuzen staan weer de goede kant op.
Wij kijken er naar uit om er met zijn allen een mooi jaar van te maken, Samen met onze klanten!