We zitten in de lift! Semwerkt doet mee met Elevator 2018: “Dit is echt mega gaaf!”

Het overkomt slechts 15 agencies in heel Nederland: uitgekozen worden voor het speciale Google Elevator coachingprogramma. Sun vloog dinsdag naar Londen voor de eerste coachingssessie. "Het is een hele eer dat wij als één van de 'high potentials' in Nederland dit mogen doen."

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

Binnen 5 jaar tot de "highest potential agencies" van Nederland ​behoren volgens Google is zelfs iets waar wij wel even stil van werden. Afgelopen september werd​en wij​ samen met slechts 14 andere online marketing bedrijven genomineerd om deel te nemen aan het exclusieve Google Elevator business program in Londen.

“Het is een hele eer dat wij als één van de ‘highest potentials’ in Nederland mogen deelnemen aan het Elevator business programme van Google”

Het is dinsdagochtend 30 oktober als we met 15 CEO’s van verschillende online marketing bedrijven om 7:00 uur op het vliegtuig stappen naar Londen. De eerste coaching sessie wordt gegeven door first-class business consultant Robert Craven. De grootte van de agencies die deelnemen varieert tussen de 8 tot zo’n 140 medewerkers. Iedereen staat zodoende voor een eigen uitdaging, die we naarmate de dag openlijk met elkaar aan tafel delen.

Het Google Elevator programma is bedacht om agencies met de grootste potentie te helpen met de groei van hun bedrijf. De nadruk van de eerste sessie ligt met name op kennis maken met elkaar en kennis uitwisselen en het definiëren van onze strategie. Het is fantastisch om te zien hoe open iedereen is en transparant om van elkaar te leren en zo het beste uit de training te halen, wat zo mooi is, is dat we vooral van en met elkaar heel veel kunnen leren om een volgende stap te maken.

En verder?

Planning, finance, strategie, sales, leiderschap, alle aspecten van een goed online marketing bedrijf op poten zetten, komen in de Google Elevator business Programme aan bod. De komende drie maanden zullen wij intensief getraind worden door de beste coaches. Nog twee keer, in november en december, zullen wij een bezoek afleggen aan Google Londen. Ik weet zeker dat het Google Elevator business programm ons op veel vlakken nieuwe inzichten kan brengen. Maar vooral is het een compliment voor ons hele team dat we hier aan mee mogen doen.