Zoekmachine Adverteren

Als je marketing wilt die snel werkt, dan wil je SEA

Dé manier om snel aan meer bezoekers, klanten en omzet te komen.

Je bent voortdurend op zoek naar manieren om meer bezoekers op je website te krijgen, de naamsbekendheid te vergroten en jouw omzet een boost te geven. En dat alles liever vandaag dan morgen. Weinig is zo frustrerend als een marketingcampagne waarbij je moet wachten tot het wat oplevert, of waar je zelfs helemaal niet terugziet wat het concrete resultaat is geweest. Herkenbaar? Dan is SEA voor jou het ideale marketingkanaal.

Op deze pagina ontdek je wat SEA is en waarom het de perfecte manier is om snel tastbare resultaten te boeken. Ook laten we je zien hoe wij jou kunnen helpen door een SEA-campagne op te zetten die de doelstellingen van jouw organisatie optimaal ondersteunt.

De belangrijkste voordelen van SEA

Nog steeds worden er elke dag bakken met geld uitgegeven aan marketing die niet of nauwelijks kan worden getarget, gemeten of bijgestuurd. Zonde, want SEA biedt verschillende voordelen om jouw ideale doelgroep op een bijzonder efficiënte manier te bereiken:

  • Volledige controle over de kosten van je campagne, omdat je op basis van succes kunt besluiten meer of minder geld uit te geven aan bepaalde onderdelen.
  • Betalen op basis van prestatie zoals het aantal kliks of weergaven van je advertenties.
  • Volledig inzicht in de prestaties doordat alles in de campagne gemeten, gemonitord en waar nodig bijgestuurd kan worden.
  • Bereik je doelgroep wanneer zij zelf actief op zoek zijn naar oplossingen door te adverteren op zoekwoorden die van toepassing zijn op jouw product of dienst.

Natuurlijk wil jij die snelle resultaten ook snel kunnen beoordelen. Volledig inzicht geven wij je daarom in een handig en overzichtelijk dashboard. Daar verzamelen wij de gegevens van al dat meten en monitoren, die voor jou belangrijk zien. Zodat jij ze 24/7 en in één oogopslag kunt inzien.

Ben jij klaar om optimaal van deze voordelen te profiteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe Semwerkt jouw bedrijf kan helpen groeien met een professionele SEA-campagne.

Wat is SEA?

De afkorting SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel: adverteren in de zoekmachine. SEA is het bieden van geld om met jouw advertentie te worden vertoond bij een bepaalde zoekopdracht. Deze betaalde vertoningen verschijnen boven- en onderaan de pagina met zoekresultaten terug en zijn te herkennen aan de toevoeging “advertentie”, in aan de zijkant van de pagina of op bepaalde thema websites.

Samen met SEO - dat zich richt op de organische (gratis) zoekresultaten - vormt SEA de ruggengraat van marketing via de zoekmachine. Zoekmachine marketing is essentieel voor de groei van je bedrijf. Nu al voeren mensen dagelijks ruim 6.500.000.000 zoekopdrachten uit, maar het gebruik van zoekmachines zal de komende jaren alleen maar verder toenemen.

Zowel SEO als SEA zijn een perfecte manier om met je doelgroep in contact te komen op het moment dat zij zoeken naar wat jij te bieden hebt. SEO is voor veel mensen aantrekkelijk omdat het gratis bezoekers oplevert, maar een groot nadeel is dat het lang duurt om deze organische posities te bereiken. Om op korte termijn resultaten te boeken, is SEA de betere keuze.

Zo werkt adverteren in Google & Bing

Bij Semwerkt richten we ons met een SEA-campagne op de twee belangrijkste zoekmachines van Nederland: Google en Bing.

Adverteren gaat via Google Ads en Bing Ads. Dit werkt als een soort veilingsysteem. Je stelt een bod in op een bepaalde zoekopdracht. Iedere keer dat iemand die opdracht intypt in Google of Bing, wordt er op basis van bod en kwaliteit van de advertentie bepaald of deze wel of niet vertoond wordt.

Door de kwaliteit van je advertenties te optimaliseren, hoef je dus minder geld te bieden om vertoond te worden. Wanneer je jouw campagne laat bouwen en optimaliseren door Semwerkt, gaan onze SEA-specialisten voor je aan de slag om te bepalen welke zoekwoorden voor jou interessant zijn om relevante mensen te bereiken en het optimale resultaat te behalen. Zo trek je niet alleen direct nieuwe bezoekers en klanten aan, maar vergroot je ook de naamsbekendheid van je bedrijf.

Ook liever vandaag dan morgen resultaten boeken? Zet dan vandaag die eerste stap en neem contact met ons op

SEA is dus het perfecte advertentiekanaal voor wie op korte termijn meer bezoekers, klanten en omzet wil realiseren.

Bij Semwerkt zijn we erin gespecialiseerd om een SEA-campagne op te zetten, te monitoren en te optimaliseren. Dat doen onze SEA-specialisten - die allemaal door Google en Bing gecertificeerd zijn - samen met jou, om een campagne te ontwikkelen die de doelstellingen van jouw organisatie optimaal ondersteunt.

Loop geen potentiële klanten meer mis die elke dag op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt. Morgen zou je willen dat je vandaag begonnen was, dus neem direct vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat Semwerkt voor jou kan betekenen!

Meer weten over deze dienst?
Neem dan contact op met:

Martijn Klaver

Stuur een mail