Content Marketing

Content waar je tevreden over kunt zijn (en je bezoekers ook)

Wat zou het voor jouw onderneming betekenen als je dagelijks meer (gratis) bezoekers naar je website trekt? En als meer van die bezoekers een aanvraag doen omdat ze zich aangesproken voelen door jouw merk? Wat als sommige van die bezoekers zelfs fans worden en jouw boodschap verder voor je verspreiden?

Dit is een kleine greep uit wat je met de juiste content kunt bereiken. Goede content is onmisbaar voor online succes. Sterker nog: het is een essentieel onderdeel van die vorm van marketing, van het aanbieden van je producten en diensten en van het presenteren van je merk. Juist nu de aandachtsspanne van mensen korter is dan ooit en bedrijven online moeten knokken om die aandacht naar zich toe te trekken. Hoe komt dat?

De kracht van goede content

Mensen zijn verhalenvertellers. Al sinds de grottekeningen die onze verre (verre) voorouders hebben achtergelaten, gebruiken we verhalen om de wereld om ons heen te ordenen en begrijpen. Het is de reden dat je dat kinderliedje van vroeger nog moeiteloos kunt meezingen, maar afhankelijk bent van een boodschappenlijstje om alles te kopen wat je nodig hebt.

Het is ook de reden dat content zo’n ijzersterk wapen is om je boodschap over te brengen en te verspreiden:

  • Met de juiste SEO-content wordt jouw website beter gevonden in Google (en andere zoekmachines).
  • Een sterke homepage of “over ons”- pagina geeft je bedrijf een gezicht en wekt vertrouwen, zodat mensen sneller klant bij je willen worden.
  • Door met de juiste content te laten zien hoe jouw product of dienst problemen oplost en iemands leven beter maakt, zorg je voor meer aanvragen.
  • Helpt jouw content iemand verder? Dan is er zelfs de kans dat die persoon niet eenmalig iets koopt maar een terugkerende, trouwe klant en fan van je merk wordt die zich verbonden voelt met je merk en er misschien zelfs een promotor van wordt.

De c-factor van Semwerkt

Zoals je ziet begrijpen we bij Semwerkt als geen ander het belang van goede content. Onze contentspecialisten hebben ruim 10 jaar ervaring met het maken van content die online een optimaal resultaat behaalt, zowel in de zoekmachine als voor jouw bezoeker.

Het begint met jouw wensen. Wil je meer bezoekers aantrekken met je bestaande content? Dan ondersteunen we je in het herschrijven en optimaliseren van deze teksten op de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden. Ben je juist op zoek naar nieuwe input? Dan starten we met een zoekwoordenonderzoek om kansen te signaleren en daar passende pagina’s voor te creëren.

Kwaliteit staat hierbij altijd voorop, zowel voor de zoekmachine als voor je bezoekers. Die twee zijn tegenwoordig namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Content schrijven voor de zoekmachine bestaat eigenlijk niet meer: de content die een bezoeker het beste verder helpt is de content die door Google het hoogste gewaardeerd wordt.

En de content die jouw bezoeker het beste verder helpt, is ook wat van diezelfde bezoeker een lead, klant of zelfs een trouwe fan maakt.

Wil jij de boodschap van jouw bedrijf ook op de juiste manier en aan meer mensen verkondigen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend (online) kopje koffie of thee en ontdek hoe wij jou kunnen helpen groeien.

Meer weten over deze dienst?
Neem dan contact op met:

Melissa Geijssen

Stuur een mail