Social Advertising

Vergroot je bereik en bekendheid bij een voor jou waardevolle doelgroep

Wil jij voortaan precies de juiste doelgroep bereiken met jouw boodschap? Je bereik en naamsbekendheid vergroten? Kies dan voor een ongekend populair kanaal waar het effect van elke uitgegeven euro kan worden gemeten. Kies voor social media advertising.

Er zijn verschillende manieren om met social advertising je doelen te bereiken. Op deze pagina ontdek je een greep uit die mogelijkheden. Wil je graag advies op maat voor wat het beste bij jouw bedrijf of merk past? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking met de social advertising experts van Semwerkt.

Met social advertising bereik je de mensen die bij jouw merk passen

Met social advertising verspreid je jouw boodschap via social media platformen als Facebook, Instagram en LinkedIn. Deze platformen weten veel over hun gebruikers. En jij kunt van die kennis profiteren:

  • Bereik een doelgroep die voor jou belangrijk is
  • … op een moment dat ze in een ontspannen mindset zijn
  • Zie het effect van je campagnes terug in heldere rapportages
  • Met social advertising bereik je alleen de mensen die passen bij jouw merk, bijvoorbeeld op basis van functie, woonplaats, leeftijd, interesses en geslacht  

Ben je niet overtuigd of adverteren op social media voor jou wel de moeite waard is? Deze cijfers van Instagram, het snelst groeiende online platform in Nederland, spreken voor zich:

  • Momenteel heeft Instagram 5,6 miljoen actieve gebruikers in Nederland
  • Ruim de helft daarvan is dagelijks actief op Instagram
  • De meerderheid van deze gebruikers vindt producten via Instagram, Facebook en LinkedIn


Met social advertising behaal je resultaten die bij jouw merk passen

Ieder resultaat dat een social ad veroorzaakt, wordt gemeten. Zo kan een social advertising campagne voortdurend worden bijgestuurd en geoptimaliseerd om het advertentiebudget nog efficiënter te spenderen. Je kunt inzetten op meer volgers voor jouw eigen social media kanalen om je bereik en naamsbekendheid te vergroten. Een andere optie is om direct producten te promoten of leads te verzamelen. De beste optie hangt af van jouw product of dienst. De social advertising experts van Semwerkt adviseren je hier graag in.

Waarom zet je social advertising in?

Social advertising wordt in de eerste plaats toegepast voor een vergroting van bereik en naamsbekendheid, maar is ook een krachtig middel om te zorgen voor meer conversies, aanvragen en klanten.

Waar adverteren in de zoekmachine perfect is om mensen te bereiken die actief op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt, is social advertising ideaal om jezelf te laten zien aan de doelgroep die voor jou belangrijk is maar die nog niet weet dat jij haar leven beter kunt maken.

Get social met Semwerkt

Social advertising is een divers en complex marketingkanaal. Welk platform (of mix van platformen) past het beste bij jouw bedrijf? Is jouw hoofddoel het uitbreiden van je aantal volgers, meer mensen naar jouw website trekken of wil je direct leads aan je campagne overhouden? Hoe geef je de advertenties vorm en welke boodschap past hierbij?

De social advertising experts van Semwerkt zijn erin gespecialiseerd om een campagne op te zetten die perfect aansluit op jouw merk, je doelgroep en de beoogde doelstellingen. Onze social advertising campagnes zijn dus altijd maatwerk.

Ben je benieuwd hoe dat er concreet uitziet voor jouw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een (geheel vrijblijvend) oriëntatiegesprek, waarin we je kunnen laten zien wat social advertising voor jou kan doen.

Meer weten over deze dienst?
Neem dan contact op met:

Tom Janssen

Stuur een mail