Het beste online marketingbureau: Semwerkt in de top drie van de Emerce100!

Het beste SEO en SEA bureau van Nederland? Semwerkt behoort tot de absolute top van Nederland! Erkenning kregen we dit jaar van de Emerce100: Semwerkt kwam in de top drie en behoort daarmee tot de beste SEA- en SEO-bureaus van Nederland. Een prachtig resultaat waar we met recht trots op zijn.

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

Emerce100

Emerce is al sinds 1998 hét platform voor e-commerce en online marketing in Nederland. Elk jaar brengt het platform de Emerce100 uit, een uitgave waarin de beste (kleine en grote) bedrijven in de e-commerce een plekje krijgen. Dit gebeurt op basis van een onderzoek dat Motivaction uitvoert onder onafhankelijke partijen en klanten van deze bedrijven. Op die manier worden de hoogst gewaardeerde bedrijven in de e-business en online marketing verkozen. Hoe tevredener de klanten van een e-commerce bureau zijn, hoe meer sterren een marketingbureau toebedeeld krijgt.

Dit jaar plaatste Semwerkt zich voor het eerst in de Emerce100, en we scoorden meteen hoog in onze categorie: we bereikten de top drie. Deze waardering hebben we aan onze tevreden klanten te danken, en daar zijn we trots op. Onze SEO- en SEA-experts zetten zich elke dag in om met hun expertise de beste resultaten voor onze klanten te behalen. En dat werkt!


Het beste SEO-en SEA-bureau?

We streven er bij Semwerkt naar om het beste SEO- en SEA-bureau van Nederland te zijn. Onze plaatsing in de Emerce100 laat zien dat we uitblinken in wat we doen. Het is een mooie waardering, maar ook een motivatie om ons te blijven ontwikkelen en door te gaan met waar we zo goed in zijn.

Dat doen we door elke dag te werken aan het hanteren en doorgronden van zoekmachines. Met ruim 20 jaar ervaring hebben we een indrukwekkend portfolio opgebouwd, maar we stoppen niet: Semwerkt wordt alleen maar groter! Met aandacht voor onze klanten en een steeds grotere groep SEO- en SEA-kanjers in ons team lukt het ons om steeds weer de beste resultaten te behalen op het gebied van search engine marketing.

Benieuwd wat we als het beste SEO- en SEA bureau voor jou kunnen betekenen? Neem eens contact op met een van onze experts. Je kunt ons bereiken via info@semwerkt.nl of bellen naar +31 (0)229 763 561. We vertellen je graag meer!