Even voorstellen: Nienke Mester

Hallo lezers! Laat ik mezelf even voorstellen: ik ben Nienke. Ik ben 24 jaar jong en ik ben geboren in Hoorn. Mijn vrienden noemen me enthousiast, energiek, vindingrijk en een tikkeltje chaotisch. Ik ben al sinds de zomer van 2020 werkzaam als SEA-specialist bij Semwerkt. Onder het mom van beter laat dan nooit: hierbij mijn persoonlijke blog!

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

Hiermee vul ik mijn vrije tijd

Laten we beginnen met wat mij het meeste typeert: sport, sport en nog eens sport. Ik ben al van jongs af aan te vinden op het voetbalveld, rijd graag rondjes op mijn racefiets, sla af en toe een balletje met padel en heb sinds kort een nieuw sportief doel, namelijk de kwart Ironman in mijn hometown Hoorn! Oh ja, in de wintermaanden ben ik er dol op om op twee latten van de pistes af te glijden. 

Als ik niet bezig ben met sporten, sta ik graag in de keuken om een uitgebreide - en vooral gezonde - maaltijd te bereiden. Drie gangen klaarmaken in een piepkleine keuken? Geen probleem! Het resultaat wordt er niet minder om, aldus mijn vrienden en familie. Daarnaast mag je mij altijd wakker maken voor een mooie reis. Of dat nu is naar een prachtige stad, een parelwit strand of een torenhoge bergketen, alles ontdekken en genieten doe ik sowieso. Twee keer naar dezelfde plek op vakantie gaan, zit er voor mij dus ook niet in. Op Zwitserland na dan. Dat land heeft een speciaal plekje in mijn hart.

And last but not least: lezen. Ik ben geen boekenwurm, maar ik bijt me toch graag vast in een goed boek. Wat ik zoal lees, verschilt van mooie verhalen over vroegere tijden tot informatieve boeken over de mens. Heb je aanraders? Laat het me vooral weten!

 

Hiermee vul ik mijn werktijd

In ruil voor een goede boekentip, geef ik je graag wat SEA-advies. Ik verdiep mij al drie jaar in deze tak van marketing, waarbij ik klanten help om Google Ads op een lucratieve manier in te zetten. De doelstellingen van de klant zijn het uitgangspunt van alles wat we doen. Samen timmeren we aan de weg om die doelen te bereiken.

Samenwerken heb ik hoog in het vaandel staan. Daarmee bereiken we namelijk gezamenlijke groei. Daarin is kennis key, net als communicatie. Door die onderdelen te bundelen, bouwen we een duurzame relatie op. En dat is nodig in de snel groeiende en innovatieve wereld van onlinemarketing.  

Oh ja! Naast het werken voor klanten, doen we natuurlijk ook andere gebruikelijke kantoordingen: elke ochtend een heads-up, interne meetings, wandelen in de pauze, genieten van de heerlijke lunches van Aspa en successen vieren!

Hiermee begon mijn carrière bij Semwerkt

“Je moet schieten, anders kun je niet scoren.” Met die quote eindigde ik mijn sollicitatiebrief, wat heeft geleid tot waar ik nu sta. Net als dat ik zelf groei, ontwikkelt natuurlijk ook mijn kennis van quotes. Daarom geef ik jullie graag een van mijn andere favoriete quotes mee: “Leren twijfelen, is leren denken.”  Denk daar maar eens over na!