Even voorstellen: Martijn Klaver

Op 18 januari 1986 zag ik het levenslicht. Ik werd geboren in Heerhugowaard waar ik nu nog steeds woon. Inmiddels woon ik hier al ruim 16 jaar samen met mijn vrouw en 2 kinderen. Een zoon van 8 en een dochter van 6 jaar. Afgelopen zomer hebben we gezamenlijk het leven gevierd door te trouwen. Het was een prachtige dag en supermooi om mee te mogen maken met onze kinderen.

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

Opleiding

Eerst even een stapje terug. Als je mij 20 jaar geleden had gezegd dat ik als Teamlead op de SEA-afdeling zou werken, zou ik je waarschijnlijk vreemd hebben aangekeken. Mijn ambitie was altijd om meubelmaker te worden. Na mijn middelbare school ben ik dan ook een opleiding tot meubelmaker gaan volgen aan het HMC (Hout- en Meubileringscollege), te Amsterdam. Een superleuke tijd heb ik daar gehad, maar tegen het einde van de studie zag ik mijzelf toch niet meer dag in dag uit in een werkplaats meubels bouwen. Ik had nog heel even de ambitie om een vervolgopleiding tot binnenhuisarchitect te starten, maar na het toelatingsexamen aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht stapte ik al snel van deze gedachte af.

Na een tussenjaar bij Silhouet te werken, een exclusieve meubelzaak te Heiloo, startte ik de opleiding Small Business and Retail Management aan de InHolland Alkmaar. Ook hier heb ik een leuke tijd gehad en heb ik veel mogen leren.

Na deze studie ben ik aan de slag gegaan bij Elma Media waar ik Sun en Robbert heb leren kennen. In oktober 2015 ben ik als SEA / SEO specialist gaan werken bij Semwerkt. Inmiddels werk ik dus acht jaar met heel veel plezier bij Semwerkt en heb ik het kleine bedrijf zien groeien naar de huidige vorm.

Hobby’s

Om scherp te kunnen blijven tijdens mijn werk, zal je mij geregeld op de mountainbike vinden. In Schoorl, Geestmerambacht (Langedijk) of het PWN-gebied zijn de parcoursen waar je mij vaak kunt vinden. Elke keer je eigen tijd proberen te verbeteren, net iets sneller de bochten door, berg op en sneller afdalen geeft voldoening.

Het is alweer even geleden, maar samen met een groepje vrienden reden we ieder jaar een 24-uurs mountainbike race. Heel gaaf om te doen. Voor nu wil ik graag de stoneman Arduenna rijden. Een uitdagende tocht over 1, 2 of 3 dagen. Maar ook met mijn gezin in het weekend of op vakanties kan je ons op de mountainbike vinden. Al van jongsafaan zijn we met hen de bospaden op gaan zoeken. Loopfiets, aanhangfiets en een aanhanger en inmiddels hun eigen ‘grote mensen fietsen.


Waar ik verder energie op werkgebied uit haal, is samen met ons team de mooiste online marketingcampagnes voor klanten te bouwen. Nieuwe collega’s opleiden, begeleiden en uitdagen is ook mooi. Ik vind het superleuk om collega’s verder te helpen en daarmee onze campagnes naar een hoger niveau te tillen.

Om af te sluiten nog een quote die ik eigenlijk altijd al aanhoud: ‘nulla tenaci invia est via’. Autoliefhebbers komt deze uitspraak misschien bekend voor. Waar de een groot fan is van Ferrari of een Lamborghini, was ik lang geleden erg gecharmeerd van het Nederlandse automerk Spyker. Op de uitlaat van de Sypker stond’ nulla tenaci invia est via', wat betekent: "Voor de volhouder is geen weg onbegaanbaar".