Kennis maken?

Bel, mail of kom vrijblijvend langs. De koffie staat klaar!


SemWerkt!
Bierkade 4
1621 BE Hoorn

Tel: +31 (0)229 763 561
Mail: info@semwerkt.nl

KvK Hoorn: 62436449
IBAN: NL28INGB0006504142


Wie is wie?

icon-linkedin

Robbert Rosdorff

Sr. SEM specialist en mede-eigenaar


Vanaf heel klein al gek op grafieken en cijfers en deze voorliefde heeft zich voortgezet in de huidige werkzaamheden. Sinds 2006 bezig met Google Adwords en zoekmachine optimalisatie.

Resultaat staat voorop!

3 Grote hobby's: armworstelen (tweevoudig Nederlands kampioen), muziek (metalcore) en het weer.

icon-linkedin

Sun Walenkamp

Online Marketing Specialist en Founder


Ruim 20 jaar actief in de internet marketing. Gelooft heilig in specialisatie en samenwerkingen. Houdt van "tot het gaatje gaan" zowel voor mijn klant als in mijn vrije tijd tijdens het wielrennen.

icon-linkedin

Martijn Klaver

Sr. SEA specialist


Als SEO en SEA specialist bij Semwerkt doe ik niets liever dan creatieve online marketing strategieën tot een succes brengen. In mijn vrije tijd kan je mij op de verschillende mountainbike parcours vinden. En één keer per jaar ga ik de uitdaging aan om een 24-uurs mountainbike wedstrijd te rijden.

icon-linkedin

Marieke Bruin

Content manager


Als afgestudeerd bachelor Communicatie Creatief, specialiseer ik mij bij SemWerkt in het schrijven van unieke webteksten. Het bedenken van creatieve invalshoeken in de teksten, heeft er voor gezorgd dat schrijven echt een passie is geworden. Met een hoge dosis doorzettingsvermogen en commitment ben ik trots op wat ik heb bereikt. In mijn vrije tijd, doe ik aan Sh’ bam (dans-workout), ben ik vrijwilliger bij het mooie Floralia-evenement in mijn dorp en houd ik van gezellig samenzijn met vrienden.

icon-linkedin

Lisanne Thomassen

Online & Social marketeer


Sinds maart 2016 werkzaam bij Semwerkt. Als online & social marketeer ben ik verantwoordelijk voor het adverteren op social media. Daarnaast richt ik mij ook op diverse aspecten van SEA en SEO. Ik vind het interessant om overal wat nieuws over te leren.
Mijn passie is reizen en nieuwe culturen ontdekken.

icon-linkedin

Chantal Bos

Projectmanager


Vanuit mijn master Culture, Organization & Management kijk ik naar hoe organisaties zichzelf het beste online kunnen profileren. De spontane, menselijke kant van organisaties inspireert mij: elke organisatie heeft haar eigen cultuur en dus een uniek verhaal. Met mijn passie voor journalistiek, vind ik het belangrijk hoe een verhaal wordt verteld en online vertaald.

icon-linkedin

Tjeerd Zijlstra

SEO specialist


Inmiddels ben ik 8 jaar actief in de online marketing, waar ik al snel het SEO virus op heb gepikt. Als online duizendpoot met een brede interesse in marketing en techniek kan ik als SEO Specialist bij Semwerkt prima mijn ei kwijt. Ik word er blij van als klanten met een relatief kleine, niet-structurele investering hun business kunnen vergroten door betere organische online zichtbaarheid. Verder geniet ik van mijn gezin, lekker eten en drinken, klussen en hobbyen in en om huis en ga ik met vrienden naar trancefeestjes en –festivals.

icon-linkedin

Cees van Rijn

SEA specialist


Door slimme en creatieve strategieën te bedenken, help ik de klant te laten groeien. Naast het werk geniet ik van mijn gezin, ben ik gek op koken en lekker eten, kijk ik graag een goede serie op Netflix en doe ik leuke dingen met vrienden . Ook mijn creatieve kant laat ik niet onbenut, zo schrijf ik blogs op mijn eigen website en probeer ik zelf meer bij te leren over het ontwikkelen van websites zodat ik mijn website steeds een beetje mooier maak.

icon-linkedin

Theo van der Zee

Sr. CRO specialist


Specialist op het gebied van conversie optimalisatie. Mijn theoretische kennis haal ik uit een afgeronde psychologie studie, alsmede meer dan 20 jaar ervaring met het bouwen en verbeteren van websites.
Het uitvoeren van expert reviews, gebruikersonderzoek en A/B tests is voor mij dagelijkse kost. Dit heb ik bijvoorbeeld gedaan voor multinationals zoals Peugeot en Nike. Daarnaast deel ik mijn kennis ook graag. Zo heb ik meer dan 250 uur aan training verzorgd, en gesproken op een flink aantal (inter)nationale conferenties over conversie optimalisatie.

jan van dam icon-linkedin

Jan van Dam

Jr. SEA specialist & E-mail Marketeer


Klanten helpen om de online doelstellingen te behalen geeft mij energie. Daarnaast identificeer ik graag groei mogelijkheden, voor de klant en natuurlijk voor mijzelf. Bij Semwerkt zit ik dan ook op de juiste plek omdat ze hier geen enkele uitdaging uit de weg gaan net als ik. In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met DIY-projecten, mijn motor, sport en lekker eten!

kim elfrink icon-linkedin

Kim Elfrink

stagiaire


Als accountmanager in opleiding, loop ik stage bij Semwerkt! Later zou ik graag als online marketeer aan de slag willen. Voor mijn stage doe ik onderzoek hoe de dienstverlening het beste in de markt kan worden gezet. Naast school en nu ook stage voetbal ik in Berkhout, werk ik bij de supermarkt en ben ik graag met vrienden op stap.

joost ruttenberg icon-linkedin

Joost Ruttenberg

stagiair SEO


Vanuit mijn opleiding Marketing & communicatie loop ik stage bij Semwerkt. Voor mijn stage zal ik als startend SEO specialist me bezig houden met linkbuilding en zorg ik dat websites geoptimaliseerd worden zodat ze goed gevonden worden in Google. Na mijn opleiding wil ik een HBO studie gaan volgen. Buiten stage en school werk ik als bezorger bij een chinees restaurant en hou ik me bezig met voetbal. Ik voetbal op hoog niveau bij HVV Hollandia, het is mijn favoriete en dagelijkse bezigheid.