Kennis maken?

Bel, mail of kom vrijblijvend langs. De koffie staat klaar!


Semwerkt
Bierkade 4
1621 BE Hoorn

Tel: +31 (0)229 763 561
Mail: info@semwerkt.nl

KvK Hoorn: 62436449
IBAN: NL28INGB0006504142


Wie is wie?

icon-linkedin

Robbert Rosdorff

Sr. SEM specialist en mede-eigenaar


Vanaf heel klein al gek op grafieken en cijfers en deze voorliefde heeft zich voortgezet in de huidige werkzaamheden. Sinds 2006 bezig met Google Adwords en zoekmachine optimalisatie.

Resultaat staat voorop!

3 Grote hobby's: armworstelen (tweevoudig Nederlands kampioen), muziek (metalcore) en het weer (te zien bij het weerbericht op SBS 6).

icon-linkedin

Sun Walenkamp

Online Marketing Specialist en Founder


Ruim 20 jaar actief in de internet marketing. Gelooft heilig in specialisatie en samenwerkingen. Houdt van "tot het gaatje gaan" zowel voor mijn klant als in mijn vrije tijd tijdens het wielrennen.

icon-linkedin

Martijn Klaver

Sr. SEA specialist


Als SEO en SEA specialist bij Semwerkt doe ik niets liever dan creatieve online marketing strategieën tot een succes brengen. In mijn vrije tijd kan je mij op de verschillende mountainbike parcours vinden. En één keer per jaar ga ik de uitdaging aan om een 24-uurs mountainbike wedstrijd te rijden.

icon-linkedin

Marieke Bruin

Content manager


Als afgestudeerd bachelor Communicatie Creatief, specialiseer ik mij bij SemWerkt in het schrijven van unieke webteksten. Het bedenken van creatieve invalshoeken in de teksten, heeft er voor gezorgd dat schrijven echt een passie is geworden. Met een hoge dosis doorzettingsvermogen en commitment ben ik trots op wat ik heb bereikt. In mijn vrije tijd, doe ik aan Sh’ bam (dans-workout), ben ik vrijwilliger bij het mooie Floralia-evenement in mijn dorp en houd ik van gezellig samenzijn met vrienden.

icon-linkedin

Chantal Bos

Projectmanager


Vanuit mijn master Culture, Organization & Management kijk ik naar hoe organisaties zichzelf het beste online kunnen profileren. De spontane, menselijke kant van organisaties inspireert mij: elke organisatie heeft haar eigen cultuur en dus een uniek verhaal. Met mijn passie voor journalistiek, vind ik het belangrijk hoe een verhaal wordt verteld en online vertaald.

icon-linkedin

Tjeerd Zijlstra

SEO specialist


Inmiddels ben ik 8 jaar actief in de online marketing, waar ik al snel het SEO virus op heb gepikt. Als online duizendpoot met een brede interesse in marketing en techniek kan ik als SEO Specialist bij Semwerkt prima mijn ei kwijt. Ik word er blij van als klanten met een relatief kleine, niet-structurele investering hun business kunnen vergroten door betere organische online zichtbaarheid. Verder geniet ik van mijn gezin, lekker eten en drinken, klussen en hobbyen in en om huis en ga ik met vrienden naar trancefeestjes en –festivals.

Hans Walenkamp

Content Editor


Mijn naam is Hans Walenkamp (geb. 1943). Ik ben de trotse vader van Sun Walenkamp (zie elders op deze website). In een ver verleden ben ik leraar Nederlands geweest. Semwerkt heeft mij gevraagd om alle zakelijke teksten extra goed te bekijken. Dat zijn er alles bij elkaar best een hoop. Maar ik houd wel van dat soort werkzaamheden.
Ik ben het allergelukkigst met mijn gezin. In vriendschappen steek ik ook veel tijd. Daarna komen schrijven, lezen en films bekijken. En ik ga ook graag met mijn zoon naar Ajax - dat kan soms echt genieten zijn.

icon-linkedin

Cees van Rijn

SEA specialist


Door slimme en creatieve strategieën te bedenken, help ik de klant te laten groeien. Naast het werk geniet ik van mijn gezin, ben ik gek op koken en lekker eten, kijk ik graag een goede serie op Netflix en doe ik leuke dingen met vrienden . Ook mijn creatieve kant laat ik niet onbenut, zo schrijf ik blogs op mijn eigen website en probeer ik zelf meer bij te leren over het ontwikkelen van websites zodat ik mijn website steeds een beetje mooier maak.

icon-linkedin

Theo van der Zee

Sr. CRO specialist


Specialist op het gebied van conversie optimalisatie. Mijn theoretische kennis haal ik uit een afgeronde psychologie studie, alsmede meer dan 20 jaar ervaring met het bouwen en verbeteren van websites. Het uitvoeren van expert reviews, gebruikersonderzoek en A/B tests is voor mij dagelijkse kost. Dit heb ik bijvoorbeeld gedaan voor multinationals zoals Peugeot en Nike. Daarnaast deel ik mijn kennis ook graag. Zo heb ik meer dan 250 uur aan training verzorgd, en gesproken op een flink aantal (inter)nationale conferenties over conversie optimalisatie.

icon-linkedin

Jan van Dam

Jr. SEA specialist & E-mail Marketeer


Klanten helpen om de online doelstellingen te behalen geeft mij energie. Daarnaast identificeer ik graag groei mogelijkheden, voor de klant en natuurlijk voor mijzelf. Bij Semwerkt zit ik dan ook op de juiste plek omdat ze hier geen enkele uitdaging uit de weg gaan net als ik.
In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met DIY-projecten, mijn motor, sport en lekker eten!

icon-linkedin

Melissa Geijssen

Jr. SEO specialist


In juni 2019 heb ik mijn HBO opleiding Bedrijfseconomie aan de HvA afgerond en momenteel volg ik de master Digital Business and Innovation aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Deze master heeft veel raakvlakken met mijn werk als junior SEO specialist bij Semwerkt.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool en houd ik van gezelligheid met vrienden en familie!

icon-linkedin

Sonja Bak

Office Manager


Met brede werkervaring op de gebieden Office Management, HR, Operations & Finance ben ik in staat organisaties verder te helpen.
Van processen efficiënter inrichten, ondersteuning bieden bij projecten, klankborden over uitdagingen tot een luisterend oor zijn voor collega’s wanneer nodig.
In mijn vrije tijd sport ik graag (hiken in de natuur, yoga, fitness of een lekker potje squash. Hockey komt er dit jaar bij!). Daarnaast omring ik mezelf graag met vrienden en familie, voor gezelligheid en warmte.

Milan Kleindieck

Junior Internetmarketeer


Sinds 2018 ben ik bij SemWerkt werkzaam als Junior Internetmarketeer. Ik verricht op dit moment de "kleinere" klussen van SEO en SEA. De komende tijd zal ik verder opgeleid worden om SEO Specialist te worden.
In mijn vrije tijd doe ik aan ijshockey, race ik en speel ik gitaar.

icon-linkedin

Georgine Bijen

Stagiaire Commerciële Economie


Momenteel zit ik in mijn 4e jaar van de studie Commerciële Economie aan de HvA. Tijdens mijn studie heb ik gemerkt dat mijn interesse ligt bij online marketing. Hier sluit Semwerkt naadloos op aan. In mijn vrije tijd houd ik van sporten (hockey & skiën) en gezelligheid! Ik ga graag naar concerten van mijn favoriete artiesten en ben ik in de vakanties het liefst zo ver mogelijk van huis te vinden.

Jake Rosdorff

Stagiair Marketing & Communicatie


Begin februari ben ik gestart met mijn stage bij SemWerkt, hier zal ik twee dagen per week diverse Marketing taken gaan verrichten. De overige dagen richt ik mij op de opleiding Marketing, Communicatie en Evenementen.
Met mij kan je uren over voetbal praten, ik ben een echte sportfanaat! Ik besteed gemiddeld 6 dagen per week aan het sporten (voetbal, zaalvoetbal en krachttraining).

Claudia Werner

Interieur verzorgster


Sinds september 2018 is het mijn verantwoording binnen Semwerkt om ervoor te zorgen dat alles klaar staat voor een nieuwe dag op kantoor. Door zoveel mogelijk huishoudelijke taken voor openingsuren te verrichten, kunnen mijn collega's zonder afleiding hun werkdag fris en scherp beginnen.

Mijn favoriete bezigheden in mijn vrije tijd zijn; Fotografie, mijn huis opknappen, bordspelletjes met mijn dochter, samen met mijn zoon naar de sportschool en met zijn 3-en tijd doorbrengen.

icon-linkedin

Petra Reus

HR-adviseur


Semwerkt weet dat zijn kwaliteit valt of staat met de het welzijn en de tevredenheid van z’n mensen. Met mijn achtergrond in organisatiepsychologie en ruime ervaring als Coach, Trainer, HR-adviseur, Recruiter en Assessmentpsycholoog, sta ik Semwerkt bij in alle zaken en projecten waarbij de ‘human-touch’ belangrijker is dan techniek.
Ik geloof dat het van levensbelang is om heel bewust tijd vrij te maken voor ontspanning. Zelf kies ik graag voor schrijven, wandelen, lezen, dansen, mediteren en gezelligheid met vrienden.