Kennis maken?

Bel, mail of kom vrijblijvend langs. De koffie staat klaar!


SemWerkt!
Bierkade 4
1621 BE Hoorn

Tel: +31 (0)229 763 561
Mail: info@semwerkt.nl

KvK Hoorn: 62436449
IBAN: NL28INGB0006504142

 

Sem Werkt mensen

Wie is wie?

icon-linkedin

Robbert Rosdorff

Sr. SEM specialist en mede-eigenaar


Vanaf heel klein al gek op grafieken en cijfers en deze voorliefde heeft zich voortgezet in de huidige werkzaamheden. Sinds 2006 bezig met Google Adwords en zoekmachine optimalisatie.

Resultaat staat voorop!

3 Grote hobby's: armworstelen (tweevoudig Nederlands kampioen), muziek (metalcore) en het weer.

icon-linkedin

Sun Walenkamp

Online Marketing Specialist en Founder


Ruim 20 jaar actief in de internet marketing. Gelooft heilig in specialisatie en samenwerkingen. Houdt van "tot het gaatje gaan" zowel voor mijn klant als in mijn vrije tijd tijdens het wielrennen.

icon-linkedin

Martijn Klaver

Sr. SEO & SEA specialist


Als SEO en SEA specialist bij Semwerkt doe ik niets liever dan creatieve online marketing strategieën tot een succes brengen. In mijn vrije tijd kan je mij op de verschillende mountainbike parcours vinden. En één keer per jaar ga ik de uitdaging aan om een 24-uurs mountainbike wedstrijd te rijden.

icon-linkedin

Marieke Bruin

Content manager


Als afgestudeerd bachelor Communicatie Creatief, specialiseer ik mij bij SemWerkt in het schrijven van unieke webteksten. Het bedenken van creatieve invalshoeken in de teksten, heeft er voor gezorgd dat schrijven echt een passie is geworden. Met een hoge dosis doorzettingsvermogen en commitment ben ik trots op wat ik heb bereikt. In mijn vrije tijd, doe ik aan Sh’ bam (dans-workout), ben ik vrijwilliger bij het mooie Floralia-evenement in mijn dorp en houd ik van gezellig samenzijn met vrienden.

icon-linkedin

Lisanne Thomassen

Internet Marketeer


Sinds maart 2016 werkzaam bij Semwerkt. Als internet marketeer ben ik verantwoordelijk voor de uitwerking van slim doordachte SEO strategiën zodat onze klanten beter gevonden worden op (voor hun) relevante zoekopdrachten. Naast mijn werk bij Semwerkt, volg ik ook nog een dag een opleiding aan de Akademie Vogue in Amsterdam.
Mijn passie is reizen en nieuwe culturen ontdekken.

Nika Langendijk Semwerkt icon-linkedin

Nika Langedijk

Jr. Internet Marketeer


Begonnen als stagiair en sinds februari 2017 voltallig medewerkster bij Semwerkt. Ik ben mijn weg aan het uitstippelen op SEO-gebied. Elke dag leer ik meer door te focussen en mij verder te specialiseren. Daarnaast volg ik de opleiding communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en werk ik bij een supermarkt als verkoopmedewerkster. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij de kindervereniging in mijn dorp en ben ik graag bij mijn vrienden.

icon-linkedin

Chantal Bos

Projectmanager


Vanuit mijn master Culture, Organization & Management kijk ik naar hoe organisaties zichzelf het beste online kunnen profileren. De spontane, menselijke kant van organisaties inspireert mij: elke organisatie heeft haar eigen cultuur en dus een uniek verhaal. Met mijn passie voor journalistiek, vind ik het belangrijk hoe een verhaal wordt verteld en online vertaald.

Tjeerd Zijlstra Semwerkt icon-linkedin

Tjeerd Zijlstra

SEO specialist


Inmiddels ben ik 8 jaar actief in de online marketing, waar ik al snel het SEO virus op heb gepikt. Als online duizendpoot met een brede interesse in marketing en techniek kan ik als SEO Specialist bij Semwerkt prima mijn ei kwijt. Ik word er blij van als klanten met een relatief kleine, niet-structurele investering hun business kunnen vergroten door betere organische online zichtbaarheid. Verder geniet ik van mijn gezin, lekker eten en drinken, klussen en hobbyen in en om huis en ga ik met vrienden naar trancefeestjes en –festivals.

Damar Harder icon-linkedin

Damar Harder

Online Marketeer


Met mijn diploma Communication and Multimedia Design op zak, stort ik mij in het online marketing landschap. Bij Semwerkt leer ik de fijne kneepjes van SEO en SEA zodat ik klanten kan ondersteunen in het verbeteren van hun marketing- en communicatiestrategie. Naast het werk sport ik graag. Zoals paardrijden, wielrennen, kickboksen en yoga. Als ik thuis ben, vind je mij met plezier in de keuken. Ik kook namelijk graag voor mijn vriend en vrienden met producten uit onze eigen moestuin.

Cees van Rijn icon-linkedin

Cees van Rijn

SEA specialist


Door slimme en creatieve strategieën te bedenken, help ik de klant te laten groeien. Naast het werk geniet ik van mijn gezin, ben ik gek op koken en lekker eten, kijk ik graag een goede serie op Netflix en doe ik leuke dingen met vrienden . Ook mijn creatieve kant laat ik niet onbenut, zo schrijf ik blogs op mijn eigen website en probeer ik zelf meer bij te leren over het ontwikkelen van websites zodat ik mijn website steeds een beetje mooier maak.