SEM en SUE samen naar de top

SemWerkt gaat samenwerken met rolstoel-modeontwerpster Kelly Sue. Wij zijn gecharmeerd door haar unieke concept. Een concept waarbij we de wereld een stukje mooier maken en ons inzetten voor de maatschappij. Samen.

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

Meer dan Proud Partner

Op 24 november 2016 zijn wij Proud Partner geworden. Dit houdt in dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen: we helpen talentvolle werkzoekenden aan een baan. Maar nu willen we een stapje verder. We gaan aan de slag en steunen het initiatief van SUE seated fashion. Een initiatief met veel potentie en een maatschappelijk belang.

Na onze eerste ontmoeting met Kelly, beseften we dat niet iedereen even makkelijk meedraait in de maatschappij. Maar dat is juist ons motto: duurzaam ondernemen en daarbij alle kansen benutten voor een beter welzijn van de maatschappij. Wij geven graag iets terug aan de samenleving om deze weer verder vooruit te brengen.

Waarom?

Wist u dat kleding altijd gemaakt is op een staande pasvorm? Voor rolstoelgebruikers is het aanbod aan modieuze kleding minimaal. Mensen in een rolstoel staan voor de tweestrijd om te kiezen tussen stijl en comfort. Trendy rolstoelkleding is nergens te vinden. En daar brengt SUE nu verandering in. In 2014 is zij gestart maar er is één struikelblok: als beginnende creatieveling met een briljant idee, heb je financiën nodig. Die tover je helaas niet zomaar uit je mouw.

Crowdfunding

Via CrowdAboutNow is SUE een campagne gestart. Het is alles of niets: het doelbedrag moet worden gehaald om het bedrag in ontvangst te mogen nemen. Het doel van de campagne is de productie en verkoop van de collectie. Maar ook het overbrengen van een sterke marketing boodschap. Daar kunnen wij een handje bij helpen.

Met elkaar in gesprek

Samenwerking tussen Semwerkt en SUE

SemWerkt en SUE gaan elkaar daarom versterken. Wij pakken de online marketing op om te zorgen dat SUE meer aandacht en bekendheid krijgt. We zorgen ervoor dat haar idee terecht komt bij de juiste doelgroep. Een doelgroep die klein is, maar waarvoor het enorm veel waard is: de kleding die je draagt, is een verlengstuk van je identiteit. Wanneer je in een rolstoel zit is dit vaak lastig, de keuze beperkt of de kleding valt niet voor de zittende houding. SUE staat voor trendy, comfortabele mode, die letterlijk en figuurlijk ‘goed zit’.

Op naar Mercedes-Benz Fashion Week!

We gaan toewerken naar aankomende 17 januari: dan gaat Fashion Week Amsterdam van start waar de collectie van SUE te zien zal zijn. Wil je op de hoogte blijven hoe wij de weg naar de top gaan bewandelen? Houdt onze blog in de gaten of kijk op onze Facebook.