Sem blikt terug!

Nuchter als we zijn vinden we alles wat we doen heel gewoon. Écht blij worden we vaak pas als onze klanten enthousiast worden van de resultaten die we voor ze boeken. En we timmeren al een aantal jaar aardig aan de weg, maar nu we erover nadenken: 2018 was voor ons wel een heel geweldig jaar!

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

Groei op alle fronten

Want er gebeurde nogal wat… Maar liefst twintig nieuwe klanten vertrouwden ons hun online marketing toe. We groeiden uit ons jasje en versterkten het team met Damar, Tjeerd, Cees en Milan en behaalden voor een aantal van onze klanten extreem mooie resultaten.

En wie van zeven naar elf medewerkers gaat moet ook zijn kantoor opschalen. Inmiddels bemannen en bevrouwen we de hele 3e verdieping van 200m2 aan de Bierkade in hartje Hoorn. Van daaruit werken we met hart en ziel voor onze klanten die zich door heel Nederland bevinden.

On top of all kwalificeerde Google SemWertkt! tot één van de vijftien highest potential online marketing agencies in Nederland. We schreven er in het vorige blog al over, maar daar waren we wel even stil van. Op uitnodiging volgde Sun een coaching traject bij Google in Londen. Het waren lange, maar waanzinnig leerzame dagen!

Als klap op de vuurpijl

Het Google Partners Elevator Programme werd vorige week afgerond met een graduation event. Trots als een pauw reisden we met een delegatie van ons team af naar het College Hotel in Amsterdam. Als klap op de vuurpijl namen we een Rocket in ontvangst. Onze Rocket staat nu staat te shinen op kantoor en is hét symbool voor groei en alles wat we van plan zijn in 2019.

Nog meer service

Het succes van 2018 geeft zo’n boost en we hebben zoveel mooie plannen voor 2019. Na alles wat we geleerd hebben, gaan we onze interne processen extra onder de loep nemen om onze klanten nog meer service te kunnen bieden. Online marketing zit in ons DNA en we gaan weer grootse campagnes opzetten. We gaan kennis delen met, en leren van andere high professionals in onze branche omdat we weten dat wie deelt alleen maar kan groeien.

In 2019 gaan we sky high en we kijken ernaar uit.
Met een schuin oog op onze Rocket 😉