Even voorstellen: Thom van Kampen

Aangenaam, mijn naam is Thom van Kampen! Ik ben sinds 1 juli 2021 in dienst bij Semwerkt als SEA-specialist en in dit blog ga ik wat meer vertellen over mezelf. Dus ga lekker zitten en lees rustig verder! 

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

Over mij  

Graag begin ik met wat persoonlijke feitjes. Ik ben geboren in Hoogwoud - waar ik nu nog steeds woon - op vrijdag 13 december 2002… Ja ik weet het, dat klinkt als foute boel! Vrijdag dé 13e, maar ik kan je gerust stellen dat ik geen ongelukkig leven heb gehad tot nu toe! (klopt af op tafel).

Thuis is het altijd gezellig met mijn ouders, 3 broers, hond (oud Duitse herder), 4 katten, valkparkietje en 3 dwerggeitjes. 

Hobby’s en interesses 

Van jongs af aan heb ik sporten altijd al heel leuk gevonden en ik was er meestal ook niet slecht in (misschien komt dat ook wel een beetje door mijn competitieve persoonlijkheid). In de volgende alinea’s ga ik wat dieper in op mijn hobby’s en interesses.  

Voetbal en Zaalvoetbal 

Sinds ik een guppie was, speel ik al voetbal met heel veel plezier bij VV Grasshoppers, de voetbalclub van Hoogwoud. Als een geboren Messi-fan hou ik ervan om mijn tegenspeler voorbij te dribbelen. Ik speel eigenlijk mijn hele leven al op het middenveld of op de flanken. Vorig seizoen probeerde ik als aanvoerder het team duidelijk te maken dat het bekritiseren van fouten geen zin heeft. Dat is iets waar ik niet alleen binnen voetbal in geloof maar ook daarbuiten. Ik vind dat je door kritiek alleen maar onzeker en bang wordt om fouten te maken, terwijl je juist - vooral met voetbal - zeker en creatief hoort te zijn. Door elkaar op een positieve manier te motiveren merk je dat iedereen zekerder wordt en er veel meer plezier uit gaat halen waardoor het team als geheel creatiever wordt en meer input geeft. Dit seizoen hoop ik eindelijk in het 1e te kunnen spelen samen met mijn broer. Naast het lokale voetbal heb ik mijn hele leven al mijn steun betuigd aan AZ en FC Barcelona. Ook speel ik sinds 4 jaar zaalvoetbal met mijn vrienden. Inmiddels zijn we zo ver gekomen met elkaar dat we het 1e team van ZHO gaan overnemen.


Fitness en Hardlopen

Gestimuleerd door mijn nogal sportieve familie heb ik mezelf bijna 1,5 jaar geleden in de wereld van fitnessen begeven en sinds kort doe ik ook aan hardlopen. Helaas ben ik niet als spierbundel geboren en toch wilde als zwakste schaap van de kudde naar de top! Toen ik begon met fitnessen bracht ik het net tot 2 push-ups maar nu is 30 geen probleem meer. Ik hou er niet van om vast te houden aan strakke eet- of sportschema's. Ik sport wanneer het me uitkomt en ik probeer altijd tamelijk gezond te eten. 


Overige sporten

Naast (zaal)voetbal, fitnessen en hardlopen ben ik op zijn tijd ook te vinden in het zwembad om baantjes te trekken. Eigenlijk vind ik alle sporten wel leuk en ik wil ze het liefst allemaal beoefenen, maar dat lukt natuurlijk nooit. Gelukkig heb ik nog wel wat tijd over om met mijn vrienden te golfen. Het begon allemaal als een uit de hand gelopen grapje, maar nu vinden we het zo leuk dat we onze baanpermissie gaan halen!


Muziek

Als iemand uit generatie Z voldoe ik niet helemaal aan de muziekvoorwaarden. Zo luisteren de meeste mensen van mijn leeftijd naar de nieuwste hippe rappers of dj’s. Ik ben daarentegen blijven hangen bij de Rolling Stones, Bruce Springsteen, Tom Jones, The Who, noem maar op! Naast deze (g)oude Rock en Roll-artiesten word ik ook blij van de klassieke disco/funk hits, dus vergeet niet me te volgen op Spotify! Mijn favoriete liedje is Sympathy For The Devil. Zelf heb ik ook een gitaar alleen kan ik er na 2 jaar nog steeds niet op spelen…    


Waar kan je mij voor wakker maken?

Je kunt mij het best wakker maken met Sympathy For The Devil door de speakers en een keuken vol Italiaans eten en een spannende voetbalwedstrijd op TV. 

Thom en Semwerkt


Al sinds mijn 15e ben ik bezig met online marketing waarbij ik werkte aan de website van Woodstock Vloeren en veel geleerd heb over SEO en SEA. Ik leerde Sun via via kennen toen ik op zoek was naar een plek waar ik meer over online marketing kon leren. Ik belde op en vertelde mijn verhaal waarna ik langs mocht komen om een aantal dagen in de week mee te draaien. Ik was gefascineerd over de kennis die de Semmers hadden over online marketing! Dit motiveerde mij om nog dieper te duiken in de wereld van online marketing. Na bijna een jaar ben ik sinds 1 juli 2021 werkzaam bij Semwerkt als SEA-specialist. Mijn doel voor de komende jaren is om nog meer en breder te leren over online marketing. Ik vind het leukste aan Semwerkt dat hier volledig wordt gefocust op het leveren van kwaliteit. Hier is een goed teamverband voor nodig en dat is bij Semwerkt de norm door een nuchter en hardwerkend team!

Mijn favoriete quote

Tenslotte wil ik afsluiten met mijn favoriete quote: “Het leven gaat niet om de zoektocht naar jezelf. Het leven gaat om de creatie van jezelf. Ik ben ervan overtuigd dat je jezelf kan maken tot wie je wilt, natuurlijk zijn er grenzen, maar ik denk dat die veel verder liggen dan mensen denken. Ik zie bij veel mensen die ergens ontevreden over zijn dat ze tegen zichzelf zeggen ‘zo ben ik nou eenmaal’. Wanneer je dit zegt sluit je jezelf meteen af van verandering of verbetering en zul je altijd ontevreden blijven.