Even voorstellen: Milan Kleindieck

Deze maand is het mijn beurt om mij voor te stellen, aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Milan Kleindieck, ik ben SEA- en SEO-specialist bij Semwerkt. In dit blog vertel ik iets meer over mijzelf.

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

Milan & Semwerkt

Ik kwam in 2018 totaal onverwachts bij Semwerkt terecht. Ik kwam Sun tegen bij een netwerkborrel, nog geen maand later werkte ik naast mijn school als internetmarketeer bij Semwerkt. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot SEA- en SEO-specialist - voor mijn klanten verzorg ik dus zowel advertenties als technische optimalisaties op hun websites.
Ik ben verantwoordelijk voor Carteam - een overkoepelende organisatie van (op dit moment) 49 garages. We zorgen er met Semwerkt voor dat de overgang van de nieuwe websites van zowel de garagebedrijven als Carteam zelf soepel verloopt.

Een werkdag bij Semwerkt is nooit hetzelfde, wat het werk ontzettend uitdagend en gevarieerd maakt. Hierdoor verveel ik mij nooit!

Wat ik in mijn vrije tijd doe

In mijn vrije tijd spendeer ik het liefst veel tijd met mijn vriendin Jill, lekker samen op pad, een hapje eten of gewoon een stukje rijden, altijd super gezellig! Verder ben ik een ontzettende autofanaat en rij ik zelf een Mini Cooper Clubman, ik ben regelmatig te vinden op evenementen van de grootste Mini club van Nederland:

Vaak ben ik ook te vinden op de kartbaan, waar ik met mijn vrienden een aantal kartheats doe of meedoe aan races, waar wij als team elkaar afwisselen op de baan. Ik neem dit meestal op met mijn GoPro. Sinds de uitbraak van het coronavirus ben ik minder actief op de kartbanen in Nederland maar ik hoop dit op korte termijn weer op te kunnen pakken! Vaak plaats ik de beelden die ik opneem online:

Ik hou ontzettend van het maken van mooie reizen, vorig jaar januari heb ik (achteraf met geluk) nog een mooie reis kunnen maken naar Athene, waar ik met mijn ouders, broertje en zusje deze gave stad en alle restanten van de Grieks-Romeinse tijd heb verkend. Ook ga ik graag naar mijn familie in Amerika, ik ben inmiddels al een aantal keer in New York en Massachusetts geweest. Eind 2018 heb ik een maand op een High School met mijn neefjes meegelopen (of “geshadowd” zoals ze het daar noemden), wat echt een super toffe ervaring was!

Verder houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met het designen van van alles en nog wat, zoals bijvoorbeeld racehelmen, racewagens, truien, et cetera. Soms worden die designs ook in het echt ook gebruikt, ontzettend gaaf! Zo ben ik het afgelopen jaar betrokken geweest bij het nieuwe design van de huisstijl en lesauto’s van een bekende rijschool in West-Friesland.

Het blijft ontzettend gaaf om dagelijks lesauto’s langs te zien komen met het design dat ik gemaakt heb! Voor de rest hou ik mij bezig met beeldmateriaal over het algemeen, ik hou van het maken van mooie foto’s en bewegende beelden. Meer beelden van de lesauto's zijn te bekijken op de website van:

Naast al deze punten houd ik ook van muziek - ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik bijna alle soorten muziek kan luisteren. Als ik een favoriete band of artiest zou moeten kiezen is dat voor mij een vrij simpele keuze: U2! Al sinds dat ik een klein mannetje was, ben ik een ontzettend grote U2-fan, dat heb ik overgenomen van mijn vader. Zodra het kan wil ik graag weer naar een U2-concert.

Ik sport ook nog - ik ben al zo’n 12 jaar te vinden op de ijsbaan in Hoorn, voor verschillende sporten op het ijs. De afgelopen jaren ben ik vooral/alleen te vinden op de binnenbaan, waar ik bij de Blue Mountain Cougars ijshockey. Ik hou van snelheid, dus de combinatie van snel schaatsen en scherpe bochten is voor mij ultiem. Verder gaf ik voor maart 2020 altijd training aan de jongste ijshockeyers op zondagochtend: de ijshockeyschool voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Dit is dus wie ik ben, en wat ik (in mijn vrije tijd) doe! Ben je benieuwd wat ik en de rest van team Semwerkt voor jou in petto hebben? Neem dan vooral contact op via 0229 763 561 of info@semwerkt.nl. Bedankt voor het lezen!