Even voorstellen: Milan Kleindieck

Deze maand mag ik mijzelf voorstellen! Ik ben Milan Kleindieck, op moment van schrijven 20 jaar oud. Ik werk inmiddels al bijna 5 jaar bij Semwerkt - eerst als online marketing specialist, nu als online marketing projectmanager.

In dit blog vertel ik je wat meer over wie ik ben en wat ik doe.

‍

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

Milan 💙 Semwerkt

In 2018 kwam ik Sun onverwachts tegen bij een netwerkborrel. We raakten leuk in gesprek en voor ik het wist, had ik mijn eerste werkdag bij Semwerkt - om precies te zijn 14 dagen later.

Inmiddels maak ik dus al bijna 5 jaar deel uit van dit hechte team. Een werkdag bij Semwerkt is nooit hetzelfde, wat het werk ontzettend uitdagend en gevarieerd maakt. Hierdoor verveel ik mij nooit! Als projectmanager ben ik betrokken bij en verantwoordelijk voor een aantal grote projecten bij Semwerkt - zowel voor klanten als intern. We strijden samen voor succes!
‍

‍

Mijn hobby’s en passies

MINI

In mijn vrije tijd ben ik vaak in of om mijn auto te vinden. Bijvoorbeeld met het rijden van een rally, aan het sleutelen of onderweg naar een evenement. Ik ben al sinds mijn 12e een enorme MINI-gek, inmiddels rij ik rond in mijn 3e MINI. Ik heb voorheen een Cooper Clubman uit 2009 gereden, daarna een Cooper uit 2015. Sinds november 2022 rij ik rond in mijn persoonlijke droomauto; een MINI Clubman Cooper S uit 2018. Mijn tweede favoriete hobby is daardoor (niet geheel vrijwillig) tanken geworden.

‍

‍

Eropuit en reizen

Naast sleutelen aan mijn MINI breng ik ontzettend veel tijd door met mijn lieve vriendin Jill. Samen houden we ervan om eropuit te gaan en mooie reizen te maken, bijvoorbeeld even naar het strand met Bobbi (onze hond), een weekendje weg of zelfs roadtrippen door Frankrijk. We zijn nu plannen aan het maken om aankomende december samen naar Amerika te gaan, waar ik zelf al meerdere keren geweest ben.
‍


Muziek en festivals

Ik ben een ontzettende muziekfreak en hou ervan om naar concerten en festivals te gaan. Mijn muzieksmaak is vrij breed - ik ga dus ook graag naar allerlei soorten evenementen. De afgelopen jaren heb ik een aantal mooie bij mogen wonen. Zo ben ik bij een aantal concerten van mijn favoriete band U2 geweest, heb ik RHCP live kunnen zien en ben ik het afgelopen jaar onder andere naar Defqon.1 en Decibel Outdoor geweest.
‍

‍

Dit is dus wie ik ben, en wat ik (in mijn vrije tijd) doe! Ben je benieuwd wat ik en de rest van team Semwerkt voor jou in petto hebben? Neem dan vooral contact op via 0229 763 561 of info@semwerkt.nl. Bedankt voor het lezen!

‍

‍