Even voorstellen: Annabel Lakeman

Leuk dat je mijn blog leest! Mijn naam is Annabel, 25 jaar, geboren in Amsterdam en op dit moment woon ik in Medemblik, samen met mijn vriend Julien. We zijn al 6 jaar samen (en nog steeds gelukkig). Begin 2021 ben ik bij Semwerkt gestart met mijn afstudeerstage. Na het afronden van mijn opleiding/stage ben ik direct blijven hangen. Semwerkt is een erg leuk bedrijf met een gezellige sfeer op kantoor.

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

Hoe ben ik bij Semwerkt terechtgekomen?

In het begin was ik voornamelijk aan het zoeken naar een plek om af te studeren. Op een gegeven moment had ik een oproep op LinkedIn geplaatst. Semwerkt werd door meerdere mensen in mijn omgeving aangeraden. Dat vond ik erg opvallend, waardoor ik dacht: hier moet ik eens een kijkje nemen. Uiteindelijk heb ik hier zeker geen spijt van gehad.

Wat is je functie bij Semwerkt?

Ik ben begonnen als stagiair. Tijdens mijn stageperiode heb ik onderzoek gedaan naar influencer marketing voor Mangohoutonline, met de vraag: in welke fase van de customer journey kan influencer marketing het beste worden ingezet? Mijn stage heb ik met een 8 afgerond. Hierna ben ik aan de slag gegaan als SEA-specialist en heb ik mij bezig gehouden met Google Ads / Bing Ads. Ook hier kwam al redelijk snel verandering in: Semwerkt was naar meer collega’s op zoek op de socialmedia-afdeling. Dit leek mij erg interessant, dus ben ik hier meerdere examens voor gaan doen. Nu ben ik zo'n twee jaar aan de slag als socialmedia-advertising specialist en hou ik me dagelijks bezig met het adverteren op verschillende socialmediakanalen: 

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Snapchat 
  • TikTok

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik 3 à 4 dagen per week in de sportschool te vinden. In de sportschool focus ik op sterker worden door middel van krachttraining. Ik probeer dan het uiterste uit mezelf te halen en records te blijven verbreken. Krachttraining helpt mij om me mentaal & fysiek goed te voelen. Daarnaast vind ik het leuk om in de keuken te staan en nieuwe, gezonde gerechten uit te proberen. Op zijn tijd houd ik er ook van om naar een feest/festival te gaan. Meestal ga ik naar een techno feestje, maar je kan mij ook vinden tussen de reggae muziek.

Waar kan je mij voor wakker maken?

Lekker eten ;). In de winter heb ik een verslaving aan chocoladepepernoten of kerstkoekjes. Richting het voorjaar verandert dit in chocolade paaseitjes. Dit compenseer ik uiteraard door naar de sportschool te gaan en ernaast gezond te blijven eten. Balance is key zullen we maar zeggen. En blijven genieten is zeker ook heel belangrijk!