Het beste SEO bureau? Semwerkt tweede in de Emerce 100!

We werken er bij Semwerkt hard aan het beste SEO-bureau van Nederland te worden. En dat werk wordt gewaardeerd! Emerce heeft Semwerkt namelijk uitgeroepen tot het op één na beste online marketingbureau in de Emerce 100 van dit jaar. Daar zijn we trots op.


Het beste SEO bureau | Landingspagina

Waardering van de klant

Emerce 100 is een publicatie die elk jaar door Emerce wordt uitgebracht. Het platform kijkt naar het imago van honderden e-businesses en legt ze naast elkaar. Zo wordt er gekeken hoe hoog de klanten van de bedrijven hun diensten waarderen en of ze tevreden zijn met de geleverde prestaties. Emerce 100 bestrijkt vijf verschillende gebieden, waaronder online marketingbureaus. Zo kunnen ze achterhalen welk bedrijf het beste SEO-bureau is.


5,5 sterren

Elk bedrijf dat meedoet kan tot maximaal zeven sterren verdienen. Hoeveel sterren een bedrijf krijgt zegt iets over de waardering van de klant. Semwerkt verdiende 5,5 van de 7 sterren en kwam daarmee in de categorie ‘klein’ op de tweede plaats. Bijna het beste SEO-bureau in onze categorie dus! Dat is een prachtig resultaat, vooral gezien het feit dat het bedrijf op de eerste plaats 6 sterren behaalde. We zien dit bij Semwerkt als een mooie prestatie, maar ook als een motivatie om ons te blijven ontwikkelen en verbeteren.


We zijn hard op weg het beste SEO-bureau van Nederland te worden. Vanuit onze klanten horen we nu dat dat werkt. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op via info@semwerkt.nl of bel naar +31 (0)229 763 561. Een van onze SEO specialisten helpt je graag!


Het beste SEO bureau | Landingspagina

Meer weten
‍Neem dan contact op met:

Sun Walenkamp

contact