Het beste SEA bureau? Semwerkt haalt de tweede plaats in de Emerce 100!

We zetten ons vol passie in om met onze SEA-diensten het beste SEA-bureau van Nederland te worden. Onze inzet wordt gewaardeerd. In april werd Semwerkt door Emerce uitgeroepen tot het op één na beste online marketingbureau in zijn categorie. Dat betekent dat we ook bijna het beste SEA-bureau zijn. Daar zijn we trots op.


Het beste SEA bureau? Semwerkt haalt de tweede plaats in de Emerce 100!

Emerce100

De Emerce100 is een jaarlijkse publicatie van het platform Emerce. Dit jaar is alweer de zestiende editie van de Emerce100. Het is een imago-onderzoek: er wordt gekeken naar de waardering die de klanten voor verschillende e-business-bedrijven hebben. Hoe tevredener de klanten zijn over de geleverde prestaties, hoe meer sterren het bedrijf krijgt in de Emerce100. Er zijn maximaal 7 sterren te behalen. Semwerkt deed dit jaar mee in de categorie ‘digital marketingbureaus klein’. Hieronder vallen ook het beste SEA-bureau en SEO-bureau.


Een mooie prestatie

Van de 7 sterren behaalde Semwerkt er 5,5. Dat is een sterke prestatie, vooral omdat de eerste plaats 6 sterren behaalde. We waren dus echt bijna de beste binnen onze categorie. We zijn trots op ons bedrijf en onze medewerkers die de waardering mogelijk hebben gemaakt, maar ook op onze klanten. We danken onze onderscheiding aan hun hoge beoordeling. 

We zijn hard op weg om het beste SEA-bureau van Nederland te worden. Onze plaatsing in de Emerce100 is naast een prachtige waardering ook een motivatie om te blijven verbeteren. Zo kunnen we de beste SEA-diensten en resultaten blijven leveren.


Wil je weten hoe we ons voor jou in kunnen zetten? Neem dan snel contact met ons op via info@semwerkt.nl, of bel ons: +31 (0)229 763 561. Het SEA-team van Semwerkt staat voor je klaar! 


Het beste SEA bureau? Semwerkt haalt de tweede plaats in de Emerce 100!

Meer weten
‍Neem dan contact op met:

Sun Walenkamp

contact