Het beste online marketingbureau? Semwerkt op de tweede plaats in de Emerce 100!

Laatst kregen wij een enorm leuk bericht: Semwerkt is door Emerce uitgeroepen tot het op één na beste online marketingbureau in zijn categorie. Wat een mooie uitkomst! We zijn trots op ons bedrijf en onze medewerkers, die zich vol passie inzetten en zich continu blijven ontwikkelen. Ook zijn we trots op de waardering die we het afgelopen jaar (en de jaren daarvoor) van onze klanten kregen. Samen hebben we een fantastische prestatie neergezet.


Het beste online marketingbureau? Semwerkt op de tweede plaats in de Emerce 100!

Wat is Emerce 100?

Emerce 100 is een jaarlijkse uitgave van het platform Emerce. In verschillende categorieën worden de prestaties van de beste bedrijven in de e-business beoordeeld. Elk bedrijf dat meedoet kan maximaal zeven sterren behalen. Het onderzoek, uitgevoerd in samenwerking met Motivaction, richt zich op het imago van de bedrijven. Er wordt gekeken naar de waardering die ze van hun klanten krijgen en hoe de geleverde prestaties door hen worden beoordeeld. Het onderzoek bestrijkt vijf verschillende gebieden: bureaus, E-Business Services, Media & Advertising, Software en Venture. Zo roept Emerce in de categorieën groot, middelgroot en klein onder andere het beste online marketingbureau uit.


Nek aan nek

Semwerkt valt in de categorie ‘klein’. Binnen die categorie behaalden we (met 5,5 van de 7 sterren) de tweede plaats. We zijn dus bijna het beste online marketingbureau in onze categorie. Dat is een prachtig resultaat, helemaal wanneer je je bedenkt dat de winnaar 6 van de 7 sterren kreeg. Het was nek aan nek! 

Het op één na beste online marketingbureau: daar zijn we trots op. Het is een signaal dat we goed zijn in wat we doen, maar ook een drijfveer om onze diensten te blijven verbeteren. We streven ernaar om volgend jaar op de eerste plaats te eindigen.


Benieuwd hoe we onze expertise voor jou kunnen inzetten? Neem dan snel contact met ons op via info@semwerkt.nl, of bel ons: +31 (0)229 763 561. Het team van Semwerkt staat voor je klaar!


Het beste online marketingbureau? Semwerkt op de tweede plaats in de Emerce 100!

Meer weten
‍Neem dan contact op met:

Sun Walenkamp

contact