Gastcollege door een online marketing specialist

Wil je studenten meer inzicht bieden in wat een baan als online marketeer precies inhoudt? Bij Semwerkt dragen we maar al te graag bij aan het opleiden van talentvolle leerlingen door middel van inspirerende, boeiende gastcolleges. Zo’n college biedt een unieke kans om een brug te slaan tussen de theorie uit een lesboek en de dynamische realiteit van de online marketingwereld. We bieden studenten een kijkje in de praktijkervaringen die boeken en traditionele lessen niet altijd kunnen overbrengen. Vooral in een vakgebied als online marketing (dat zich voortdurend ontwikkelt en waar de praktijk vaak voorloopt op de theorie) is het van onschatbare waarde om inzichten direct vanuit het werkveld te delen.

Onze gastcolleges zijn speciaal ontworpen door een afgestudeerd leraar, om studenten niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische inzichten te bieden, rechtstreeks van professionals uit de industrie.

Gastcollege door een online marketing specialist

Tijdens het Semwerkt-gastcollege behandelen we onder andere:

  • De vertaling van bekende theorie naar praktijk;
  • Voorbeelden uit de praktijk;
  • Gebruik van AI;
  • Een afsluitende opdracht;
  • Een vraagmoment.

Na het college: hoe nu verder?

Wil je je studenten na afloop van het gastcollege nog verdere opdrachten geven? Dan kun je bij Semwerkt terecht voor het maken van lesmateriaal aansluitend op de presentatie. Dit lesmateriaal maken we van tevoren of na afloop, aansluitend op de behoefte van de leerlingen of docenten. En wil je specifiek iets in het studiemateriaal laten verwerken? Dan is dit natuurlijk geen probleem.

Stagelopen bij Semwerkt

Online marketing gaat verder dan alleen theorie - echte kennis komt met ervaring. Daarom bieden we, naast onze gastcolleges, ook de kans voor enkele studenten om hands-on ervaring op te doen bij ons op kantoor in Hoorn. Tijdens deze stage krijgen ze de kans om de theorie in praktijk te brengen, hun vaardigheden aan te scherpen en de dagelijkse dynamiek van de online marketingwereld van dichtbij te ervaren. We hechten veel waarde aan het optimaal benutten van de talenten van de studenten en zorgen er daarom voor dat ze aan de slag kunnen bij een specialisme dat perfect bij hen past. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid tot het opdoen van ervaring bij meerdere van onze specialismen.

Meer weten over SEO, SEA, social marketing en de andere disciplines waar Semwerkt actief mee is? Neem dan een kijkje op onze dienstenpagina.

Wie geeft het gastcollege?

Het gastcollege wordt speciaal voor jouw instelling of opleiding ontworpen en gegeven door Robbert Rosdorff. Robbert is SEM-specialist en Co-Founder van Semwerkt. Hij is tevens afgestudeerd als leraar op de Hogeschool van Utrecht. Hij heeft veel ervaring met het geven van gastcolleges en komt vol enthousiasme zijn passie en kennis over online marketing delen. De les wordt hierbij helemaal afgestemd op de specifieke behoeften en vragen van de opleiding.

Semwerkt is erkend leerbedrijf

Naast een gastcollege van een ervaren specialist, ben je bij Semwerkt verzekerd van de professionaliteit van een erkend leerbedrijf. Komen je studenten bij ons stagelopen, dan bieden wij:

  • Een goede en veilige werkplek;
  • Een goede leerplaats en werkzaamheden binnen de eigen arbeidsorganisatie, met werkzaamheden die horen bij het beroep waarvoor de student in opleiding is;
  • Een praktijkopleider die de eisen van de opleiding kent en die de tijd en middelen heeft om de student op de werkvloer te begeleiden;
  • Een goede samenwerking met de school, met verstrekking van alle benodigde informatie vanuit Semwerkt.

Interesse in een Semwerkt-gastcollege?

Neem dan contact op met Robbert Rosdorff via robbert@semwerkt.nl, of door te bellen naar 06 - 5577 3574.

Gastcollege door een online marketing specialist

Meer weten
‍Neem dan contact op met:

Robbert Rosdorff

contact