Kijk binnen bij Semwerkt

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

Heeft u al eens stil gestaan hoeveel keer per dag u iets op Google zoekt? Een product, een vakantie of het weerbericht misschien? U wilt direct bovenaan het resultaat vinden wat u zoekt. Zo snel en efficiënt mogelijk. Tijdens onze open dag op vrijdag 13 oktober vertellen wij u waarom het belangrijk is om goed gevonden te worden in de zoekmachine van Google.

“Jullie doen iets met Google en goed gevonden worden, toch’?

Voor veel mensen is het onlinemarketing gebied van SEO en SEA ongrijpbaar. Maar met een hapje en een drankje komt u op de open dag te weten wat wij precies doen en hoe wij onze weg naar de top aan het bewandelen zijn.
Wij bestaan nu 3 jaar en hebben een vliegende start gemaakt. Begonnen met z’n tweeën; nu inmiddels met 9 werknemers op kantoor. We bedienen veel klanten op allerlei gebieden. Voor al deze klanten zetten wij ons elke dag in op het gebied van SEO en SEA.

Komt u ook 13 oktober?


Op de open dag komt u te weten wat wij precies doen. We geven een korte presentatie en een rondleiding door ons authentieke kantoor dat vroeger de Kaaspakhuizen waren van Hoorn. U bent van harte welkom tussen 15:00 - 17:00 uur op de Bierkade 4. U kunt betaald parkeren op de kade (uitgezonderd het vergunninghouders gebied vlak voor de deur). Ons kantoor ligt op 15 min loopafstand van station Hoorn.

Aanmelden:

Via Westfriesland Werkt  kunt u zich aanmelden voor de open dag.

Adres
Semwerkt
Bierkade 4
1621 BE Hoorn