Even voorstellen: Aspa van der Meer

Mijn naam is Aspa van der Meer, Geboren (1977) en getogen in Alkmaar, maar sinds 2011 woonachtig in het pittoreske Spierdijk. Daar woon ik samen met mijn man Serge en onze twee kinderen Nina (1999) en Merel (2008). Met onze hond, drie katten, twee konijnen en een hele hoop vogels is het een gezellige boel bij ons thuis.

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

Hoe ben ik bij Semwerkt gekomen?

Na een lange periode werkzaam te zijn geweest in de horeca, heb ik gekozen voor een andere richting. Na een korte zoektocht kwam ik uit bij een vacature die mij wel aansprak, mede vanwege sommige horeca-elementen die de functie bevat. Na een prettig gesprek met Sun was ik aangenomen en in december 2022 ben ik mijn nieuwe carrière bij Semwerkt begonnen. Tot op heden heb ik nog geen spijt gehad van mijn beslissing, ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Mijn functie bij Semwerkt

Ik zorg onder andere voor een net en opgeruimd kantoor, maar ook het verzorgen van lunches met klanten behoren tot mijn taak. Elke donderdagmiddag eten we gezamenlijk en ook die lunch bereid ik. Voorraden aanvullen, boodschappen doen en cadeautjes kopen, het hoort er allemaal bij. Op vrijdagmiddag hebben we op kantoor altijd een borrel die ik graag verzorg met allerlei lekkere hapjes. Geen dag is hetzelfde, ik heb genoeg afwisseling. Ik probeer voor alle werknemers het leven op kantoor makkelijker, gezelliger en efficiënter te maken.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden. Lekker ergens samen een hapje eten en een wijntje drinken, daar geniet ik echt van. Ook shoppen met mijn dochters staat hoog op mijn lijstje van leuke dingen, maar lekker op de bank een film of serie kijken vind ik ook niet verkeerd. Met mooi weer wandel en fiets ik graag, met slecht weer niet… Op vakantie ga ik heel graag en dan het liefst naar het (voor mij) mooiste land, Griekenland. Dat heeft alles te maken met mijn roots, ik ben namelijk half Grieks. Het zal dus ook geen verrassing zijn dat één van mijn favoriete quotes van Pythagoras is “Wie praat, zaait; wie luistert, oogst”.