Even voorstellen: Anneloes de Wit

Hi, mijn naam is Anneloes. Ik ben 24 jaar en ben geboren in Andijk. Sinds september 2023 hoor ik bij het gezellige team van Semwerkt. Hier ben ik werkzaam als SEA-specialist en help ik klanten beter online zichtbaar worden via betaalde advertenties in zoekmachines zoals Google en Bing.

Voorbeeld betaalde advertentie Apple

Hoe ben ik bij Semwerkt terechtgekomen?

Na het afronden van mijn opleiding Creative Business aan de hogeschool van Amsterdam, ben ik een tijdje blijven werken bij mijn toenmalige stage in Ermelo. Toch was ik op zoek naar een bedrijf dat meer was gespecialiseerd in verschillende takken van marketing en dat iets dichter bij huis was. Toen ik het artikel tegenkwam waarin Semwerkt tot winnaar van de WBG Groeiparelprijs 2023 was uitgeroepen wist ik meteen, hier zou ik graag willen werken. Zo ben ik bij Semwerkt terechtgekomen.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn vriend, vriendinnen en familie. Ook mijn paarden zijn een groot onderdeel in mijn leven waar ik dagelijks mee bezig ben. Ik train voor wedstrijden en maak graag een mooie rit in het bos. ‘s Zomers ga ik graag naar festivals, leuke feestjes of op reis. Ik heb al heel wat mooie plekken op de wereld mogen zien, maar ik ontdek het liefst nog veel meer landen en culturen. Daar waar een mooie onderwaterwereld te ontdekken is, bekijk ik deze dan ook graag van dichtbij. Sinds het behalen van mijn duikbrevet trek ik graag met mijn vriend eropuit en duiken we naar de mooiste plekken onder water.

Mijn bezigheden bij Semwerkt

Als SEA-specialist bij Semwerkt hou ik mij bezig met het betaald adverteren voor klanten op Google en Bing. Deze advertenties blijven we continu optimaliseren om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Mijn taak is om campagnes zo te optimaliseren dat de advertenties zo voordelig mogelijk zijn, waarbij ze zorgen voor meer website bezoekers en omzet. Om dit te bereiken houd ik mij bezig met het creëren van campagnes, zoekwoordanalyses, online zoekgedrag, campagnebeheer en blijf ik op de hoogte van de nieuwste marketingontwikkelingen en -trends.  

Door de grote diversiteit aan klanten ziet iedere dag er voor mij anders uit. Dit maakt mijn werk dan ook erg afwisselend. Het contact met de klanten en het behalen van mooie resultaten vind ik het allerleukst! Als ik zou moeten kiezen tussen thuiswerken of werken op kantoor, kies ik het liefst voor het laatste. Semwerkt heeft een enorm actief, motiverend en gezellig team wat mij veel energie en plezier geeft en dat maakt werken bij Semwerkt echt heel erg leuk!