Privacy- en cookieverklaring Semwerkt

  • Inleiding
  • Gebruik van uw gegevens
    • Doeleinden van de gegevensverwerking
    • Verwerking van Persoonsgegevens
    • Verstrekking aan derden
  • Cookies
    • Waarom gebruiken wij cookies?
    • Welke cookies gebruiken wij op onze site?
    • inschakelen, uitschakelen en verwijderen van cookies
  • Recht op inzage, correctie of verwijdering
  • Uw gegevens verwijderen?
  • Wijzigingen

Inleiding
Semwerkt streeft ernaar dat persoonlijke gegevens van klanten met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd worden. Semwerkt houdt zich dan ook aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens en overige privacywetgeving stellen. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Semwerkt, Bierkade 4, 1621 BE, Hoorn.

Semwerkt garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens. Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.

—————————————————————————————————————————————————————————

Gebruik van uw gegevens

Doeleinden van de gegevensverwerking
Uw persoonsgegevens worden door Semwerkt verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten met Semwerkt. Deze overeenkomsten zijn hoofdzakelijk gericht op het leveren van online marketing diensten. Om deze diensten te optimaliseren, kunnen de gegevens tevens worden gebruikt om de diensten van Semwerkt te verbeteren en om de relatie met de klant te beheren.

Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van onze dienstverlening, legt Semwerkt gegevens vast (naam, woonplaats en adres, uw telefoonnummers, uw e-mailadres). Semwerkt gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van Semwerkt van de met haar in groepsverband samenwerkende ondernemingen of van zorgvuldig geselecteerde derden op de hoogte te houden. Hierbij tracht Semwerkt rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit schriftelijk melden door een mail te sturen aan info@semwerkt.nl met als onderwerp “Adresregistratie”. Wij laten uw gegevens hiervoor dan blokkeren.

Verstrekking aan derden
Semwerkt verstrekt uw gegevens niet aan derden, behalve in het geval van een wettelijke vordering of wanneer dit noodzakelijk verband houdt met de levering van een product of dienst.

—————————————————————————————————————————————————————————

Cookies

Wij maken op onze website (www.semwerkt.nl) gebruik van cookies. Bij bezoek aan onze website kunt u door middel van de cookiebanner aangeven welke cookies u toestaat.

Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat een website via de browser opslaat op uw harde schrijf. In een cookie zit informatie opgeslagen. We onthouden bijvoorbeeld via een cookie wat u eerder gedaan hebt op deze website, zodat u dat bij een volgend bezoek niet opnieuw hoeft te doen.

Waarom gebruiken wij cookies?

  • Om de website beter te laten functioneren.
  • Om het gebruik van de website makkelijker te maken.
  • Om te meten of bezoekers makkelijk de gewenste informatie kunnen vinden op onze website.


Welke cookies gebruiken we op deze website?

Functionele cookies
Functionele cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Deze cookies worden dan ook standaard geplaatst en worden niet verwijderd wanneer je de cookies niet accepteert.

Google Analytics cookies
Via onze website worden cookies geplaatst door Google Analytics. Wij gebruiken deze dienst om bezoekersgedrag bij te houden en om rapportages te krijgen over hoe bezoekers onze website gebruiken. Op basis daarvan kunnen we de website vervolgens verbeteren. De analytics cookies mogen zonder toestemming van de websitebezoeker worden geplaatst. Data wordt hierbij anoniem verkregen. Wij hebben ons Analytics account privacyvriendelijk ingesteld volgens de richtlijn van Autoriteit Persoonsgegevens. 

Zodoende heeft Semwerkt:

  • een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten;
  • het laatste octet van het IP-adres gemaskeerd;
  • ‘gegevens delen’ met andere Google uitgezet;
  • en maken wij geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Social media cookies
Op onze website vindt u buttons waarmee u onze berichten of webpagina’s kunt promoten op social media. Denk aan het ‘liken’ via Facebook of een ‘tweet’ versturen via Twitter. Deze buttons werken via stukjes code die van de social media platformen zelf afkomstig zijn. Via deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. De social media platformen geven in hun privacyverklaring aan wat ze via de cookies met uw gegevens doen.

Inschakelen, uitschakelen en verwijderen van cookies
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Recht op inzage, correctie of verwijdering gegevens
U hebt het recht op inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u te identificeren.

Uw gegevens verwijderen?
Wilt u dat wij uw gegevens uit ons bestand verwijderen? Ook dan kunt u een e-mail naar info@semwerkt.nl sturen. Natuurlijk kunt u ons dit ook schriftelijk laten weten. Semwerkt voldoet binnen 7 werkdagen aan uw verzoek.

Wijzigingen
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 9 mei 2018.