fbpx

Wij werken continue aan verbetering, in dit blog schrijven we over ons vakgebied en nieuwe ontwikkelingen binnen semwerkt.

Microsoft Advertising

Sharing is Caring – Semwerkt & NeoSEM bundelen hun krachten

Stel je eens voor: Je geeft volledige openheid van zaken, een inkijkje in je klantenbestand en inzage in alle lopende campagnes op het gebied van SEA, SEO en Social advertising. Zou je dit allemaal toestaan aan een concurrerend bureau? Nee? Semwerkt en NeoSEM deden dat wel. Hierbij ons verslag hoe deze unieke samenwerking ontstond en een vervolg kreeg.

Verder lezen…

Semwerkt is erkend leerbedrijf

Een nieuwe stap in de ontwikkeling van Semwerkt. Sinds 7 maart 2019 is Semwerkt officieel “ Erkend leerbedrijf”.
Het verkrijgen van deze erkenning past bij de missie & visie van Semwerkt. Wij leiden graag mensen op met de kennis die wij in de dagelijkse praktijk opdoen.

Verder lezen…

Feest! 5-jarig jubileum in de sneeuw

De afgelopen 5 jaar is Semwerkt hard gegroeid. Ter ere van ons 5 jarig jubileum en om alle collega’s nu eens écht te leren kennen, zijn wij afgereisd naar de Oostenrijkse bergen. In het kader van ‘team-building’, hebben wij elkaar helpen (vallen en) opstaan. Zowel op de piste als daarbuiten! 🏂
Enkele dagen geleden raceten wij nog van de bergen, vandaag zitten wij weer op kantoor en kunnen geen Jäger meer zien..

Verder lezen…

Sem blikt terug!

Sem blikt terug!
Nuchter als we zijn vinden we alles wat we doen heel gewoon. Écht blij worden we vaak pas als onze klanten enthousiast worden van de resultaten die we voor ze boeken. En we timmeren al een aantal jaar aardig aan de weg, maar nu we erover nadenken: 2018 was voor ons wel een heel geweldig jaar!

Verder lezen…